вівторок, 27 квітня 2010 р.

Samsung розширює лінійку цифрових камер 2view двома новими моделями

Компанія Samsung - світовий виробник споживчої електроніки, власник безлічі нагород в області інновацій, представляє дві нові моделі в лінійці цифрових камер 2View - Samsung PL150 і PL100. Завдяки фірмовій технології подвійних LCD-дисплеїв, новій матриці з збільшеною роздільною здатністю (у моделі PL150 – 12.4 Мпікс, в PL100 – 12.2 Мпікс) і безлічі нових функцій стане для користувача зручною й легкою, незалежно від того, з якої сторони цифрової камери він перебуває.

Нові моделі Samsung 2View PL150 і PL100 обладнано 1.5-дюймовим кольоровим LCD-дисплеєм, розміщеним на лицьовій стороні цифрової камери. Таке рішення дозволяє знімати автопортрети, фотографуватися разом із друзями або родиною. З моделями Samsung 2View PL150 і PL100 покупці, використовуючи дисплей на лицьовій панелі, зможуть знімати не тільки фото, але й відео. А в PL150 ще й в HD-якості з роздільною здатністю 720p. Для цифрової камери Samsung 2View PL150 додатково пропонується HDMI-адаптер для того, щоб споживачі змогли насолодитися фотографіями і відео у форматі HD на телевізорі або моніторі, що підтримують зображення високої чіткості. Зйомка з новими камерами серії 2View стане більш захоплюючо. завдяки режиму Couple Shot і вдосконаленому «дитячому режиму» з можливістю програвання музики.

Функції, відомі по попередніх моделях 2View, у цифрових камерах Samsung PL150 і PL100 були виведені на якісно новий рівень. У дитячому режимі, крім включення веселої анімації на зовнішньому дисплеї, з'явилася можливість програвання мелодій - це допоможе привернути увагу дитини (додаткову анімацію можна завантажити за адресою www.samsung.com). Функція Self-Timer дозволяє робити відмінні групові знімки завдяки можливості попереднього перегляду зображення і відображення таймера зворотного відліку на дисплеї, що перебуває на лицьовій панелі цифрової камери. У нових моделях PL150 і PL100 функцію Self-Timer можна використовувати й при зйомці відео, щоб завжди бути впевненим у тому, що проводиться запис.

Щоб запам'ятати відмінний кадр у цифрових камерах Samsung 2View PL150 і PL100 передбачені функції Smile Shot, режим автоматичної зйомки фотографій при розпізнаванні посмішки та Couple Shot, режим автоматичної зйомки парного портрета, при якому запис зображення проводиться при нахилі голови один до одного.

У нових моделях Samsung 2View PL150 і PL100 використовується 12.2-мегапіксельна CCD-матриця, що забезпечує чітке і детальне зображення. Чи фотографуєте ви в приміщенні або на вулиці, чи знімаєте пейзаж або портрет, завдяки 5-кратному зуму 27мм ширококутового об'єктива, встановленого в моделі PL150, ви одержите широкий діапазон зйомки навіть із близької відстані. У цифровій камері Samsung PL150 також встановлена система подвійної стабілізації зображення Samsung Advanced Dual Image Stabilization (IS), яка допомагає добитися кристально-чистого, чіткого зображення методом оптичної й цифрової стабілізації.
Якщо оптичної стабілізації недостатньо, у дію вступає система цифрової стабілізації, допомагаючи уникнути розмитості кадру. Цифрова камера Samsung PL100 обладнана стандартним 35мм об'єктивом з 3-кратним оптичним зумом, що працюють у парі із цифровою системою стабілізації. Обидві моделі обладнані великим основним дисплеєм з роздільною здатністю 230 тис. пікселів. Samsung PL150 має великий 3-дюймовий LCD-Дисплей, а модель PL100-2.7-дюймовий.

У цих двох моделях представлена просунута технологія розпізнавання умов зйомки Smart Auto, яка використовується як при зйомці фотографій, так і при зйомці відео. Покликана спростити процес зйомки, технологія Smart Auto гарантує, що користувачеві не потрібно турбуватися про те, що отримане зображення буде розмитим, не у фокусі або занадто темним. Технологія Smart Auto (Still&Movie) аналізує ключові елементи композиції, такі як колір, яскравість, рух, об'єкт зйомки, а потім вибирає підходящий режим зйомки для забезпечення найкращого результату.

Цифрові камери PL150 і PL100 оснащені системою Samsung Perfect Portrait System - набір автоматизованих функцій, що дозволяють робити чудові портретні фотографії. У даний набір входять такі функції, як Smile Shot, Blink Detection, Red-eye Fix, і Beauty Shot.

Мультимедійний пристрій усе-в-одному LG HLB54S


Новий мультимедійний пристрій усе-в-одному LG HLB54S — Blu-ray плеєр, вбудований у надтонку звукову панель (Саунд Бар), що надає можливість бездротового підключення. Цей багатофункціональний домашній кінотеатр із бездротовим сабвуфером забезпечує високоякісний об'ємний 4.1-канальний звук із загальною вихідною потужністю 430 Вт. Модель ідеально доповнює телевізор з роздільною здатністю Full HD і незамінна для приміщень, де немає місця для установки великої кількості динаміків, необхідних для одержання об'ємного звучання.

субота, 24 квітня 2010 р.

Як вибрати сканер

Отже, ви вирішили купити додому сканер. Давайте визначимося, що ж потрібно. По способу положення й оцифровки документа зараз найпоширеніші планшетні сканери, де аркуш паперу або томик книги лягає всією поверхнею на скло - сканування відбувається цілком.

Також бувають і барабанні сканери: аркуш проходить під час сканування. Таким сканером неможливо оцифрувати сторінки книги без її розшивки. Майже віджили своє ручні сканери - їх вже майже не можна побачити: самим пристроєм ви проводите по документу, тим самим виконуючи роль протяжного механізму. При цьому геометричні викривлення документа прямо залежать від кривизни ваших рук. Тому поговоримо лише про планшетні сканери.

Як і принтер, сканер купується один раз і на довгий час: їх неможливо "поапгрейдити" - розширити їхній функціонал. У першу чергу, необхідно визначитися, який розмір аркуша повинен оцифрувати пристрій. Найпоширенішим є формат А4 (297х210 мм) - цього досить для оцифровки звичайного друкованого аркуша паперу (наприклад, реферат) або розвороту звичайної книги. При необхідності, можна обрати сканер більшого формату, щоправда, його ціна суттєво більше.

Далі потрібно звернути увагу на роздільну здатність планшетного сканера. Він виміряється в крапках на дюйм - dpi . Звичайно, вказуються роздільна здатність по горизонталі й по вертикалі. Роздільна здатність по горизонталі є оптичною і залежить від зчитувального оптичного елемента. По вертикалі - механічною, вона залежить від точності руху приводу оптичного елемента. Деякі виробники йдуть на хитрість, інтерполюючи (програмно збільшуючи) картинку й указуючи роздільну здатність уже інтерпольованої картинки. По-перше, така картинка виглядає гірше, ніж якби ви зробили аналогічну дію в графічному редакторі, а по-друге, цифри на коробці не відповідають дійсності – реальна роздільна здатність сканера в кілька раз менше. Тому, уточнюючи характеристики сканера, наполягайте на тому, щоб вам сказали не інтерпольовану, а реальну роздільну здатність. Роздільної здатності 300dpi цілком вистачає для оцифровки й розпізнавання тексту. Якщо ж ви збираєтеся сканувати й роздруковувати фотографії або їх частини, то потрібно підібрати вже щось більш серйозне.

Сучасні сканери практично всі дозволяють оцифровувати зображення як у кольорі, так і в півтонах. Одним з параметрів сканера є розрядність переданих даних. Для кольору досить 24-х біт (по 8 біт на кожну колірну складову).

Для чого вам властиво потрібний сканер? Якщо передбачається оцифрувати тільки текст, то досить прикупити недорогий агрегат. Кольори він буде передавати погано, зате заощадите. Інша справа, якщо вам потрібно оцифрувати матеріали для поліграфії. У цьому випадку слід звернути увагу на передачу кольору: наскільки чесно сканер передає кольори, тобто наскільки відповідають гама відсканованого й вихідного зображень. До речі кажучи, подібний тест повинен проводитися при відкаліброваних сканері й моніторі. Також потрібно перевірити викривлення, створювані сканером. Це можуть бути артефакти біля ділянок з перепадами яскравості, шуми на картинці, розпливчастість зображення.

Ще один момент - швидкість сканування. Багато в чому вона визначається механікою сканера й способом його підключення. Сканери можуть підключатися до LPT порту. Це повільне, так сказати, історичне підключення, зараз рідко використовується. Другий варіант - досить шустрий інтерфейс SCSI. Однак, обидва ці інтерфейси можуть і не бути присутніми у вашої персоналки. Тому краще підключення по USB, до того ж здатне забезпечити сканер живленням, рятуючи вас турбот про живлення від мережі.

Окремим класом пристроїв стоять слайд-сканери, що дозволяють сканувати фотоплівку. На жаль, такі пристрої більш, ніж дороги. Вирішенням для будинку, для родини в частині дотичній сканування плівок може служити покупка недорогого адаптера для звичайного планшетного сканера.

Ще один ньюанс - програмне забезпечення сканера. Справа в тому, що Білл Гейтс, той самий, який глава Microsoft, не потурбувався включити сканери в список стандартних пристроїв Windows і, відповідно, стандартизувати дрова сканерів. Розробники сканерів зібралися й виробили загальний стандарт ПЗ сканерів - TWAIN, що робить обробку даних, що приходять від сканера, що й включає в себе драйвер сканера й інтерфейсне програмне забезпечення. ПЗ одного сканера не підходить для іншого, тому на його якість слід звертати увагу. Так що варто брати пристрої відомих виробників: з однієї сторони їх ПЗ саме по собі доведене до розуму, з іншої, випускаються його поновлення, які як правило можна скачати з офіційного сайту.

четвер, 22 квітня 2010 р.

Мультисистемний рідкокристалічний телевізор LTA-32N680HCP

Останнім часом зібрати в себе вдома домашній кінотеатр стало не просто модою й захопленням, а нормою. Це дуже симпатична практика створення домашніх відео-залів, яка дозволяє зібратися біля екрана всією родиною й подивитися улюблені домашні фільми, пам'ятні сімейні зйомки або розважити дітей під час сімейних свят.

Мультисистемний рідкокристалічний телевізор LTA-32N680HCP дуже підходить для включення його в систему домашнього кінотеатру.
Телевізори розміром 32 дюйма є найбільш оптимальними для розміщення в наших квартирах, тому і є найпоширенішими серед покупців.
Технологічні особливості телевізора AKAI забезпечені високоякісною матрицею TFT і високою роздільною здатністю 1366х768 пікселів.
Розібратися в сучасній техніці часом зовсім непросто, іноді вдається недосвідченому споживачеві знайти необхідні поради в книжках та Інтернеті, які дозволять розібратися у всіх хитрощах ТВ-символів. Телевізор LTA-32N680HCP відрізняється тим, що його меню зроблене максимально зручним для користувача, і не вимагає ніяких зусиль для початкового налаштування телевізора або його переналаштування, у випадках внесення змін в існуючі режими аудіо-відео.

Відео й аудіо входи забезпечують можливість перегляду зображення й одержання звуку високого рівня з будь-яких зовнішніх джерел сигналу, як звичайного сигналу, так і телебачення високої чіткості та цифрового телебачення. Найбільш значимий інтерфейс HDMI, що дозволяє передавати захищений авторськими правами матеріал з цифрових джерел високої роздільної здатності без втрати якості сигналу.
У сучасному мультисистемному й різноманітному світі функція "картинка в картинці" - дуже зручна й органічна функція. Включивши режим PIP, можна одночасно додивлятися телефільм і «працювати», переглядаючи фотографії з камери.
У цю модель включені всі традиційні функції для забезпечення зручності користування – сканування каналів, переміщення зображених каналів, таймер сну, можливість приймання будь-яких кабельних сигналів, а також є режим «готель», що дозволяє закривати й відкривати канали, після їхньої оплати в готельних номерах.

пʼятниця, 16 квітня 2010 р.

Logitech випускає нові пульти серії Harmony


Практично всі сучасні розважальні системи мають пульти дистанційного керування. Для більшості людей пульт – це посередник при спілкуванні з домашнім розважальним комплексом, але так само він необхідний для таких найпростіших операцій, як перегляд телевізора. Сьогодні компанія Logitech випустила нові моделі пультів Logitech Harmony 600 і Logitech Harmony 650. Обидві моделі дозволяють одним натисканням керувати звичними пристроями. Вони відрізняються простотою настроювання й зручністю використання. Крім того, пристрої здатні замінити до п'яти різних пультів.

“Навіщо зберігати один пульт для ТВ, один для DVR, один для DVD-плеєра й один для A/ V-деки?”, - запитує Ашіш Арора, віце-президент і генеральний директор підрозділу компанії Logitech по організації цифрового дому. “Пульт Logitech Harmony поєднує їх усіх. Завдяки цьому розваги стають доступніші, простіші й цікавіші для вас, вашої родини і будь-якої людини, що взяла в руки пульт”.

Коли ви збираєтеся з друзями й родичами перед телевізором, пульт Logitech Harmony значно спрощує всі операції. Кнопки активації одним натисканням допомагають автоматично включити необхідні пристрої й вибрати потрібні налаштування. По завершенню онлайн- налаштування можна одним натисканням вибрати потрібний режим, скажемо, «перегляд DVD». Після чого пульт Logitech Harmony автоматично включає всі потрібні пристрої й вибирає відповідні налаштування вхідного сигналу.

Усі необхідні команди, наприклад, регулювання потужності звуку, відображаються на монохромному дисплеї пульта Logitech Harmony 600. «Розумний» дисплей, якщо буде потреба, також допомагає в роботі - досить нажати кнопку Help (допомога) і відповісти на низку питань.

Якщо ви віддаєте перевагу кольоровому дисплею, вибирайте пульт Logitech Harmony 650. На кольоровому дисплеї цієї моделі виводяться іконки каналів і команди керування підключеними пристроями. Наприклад, при перегляді телевізора, ви бачите іконки своїх улюблених телевізійних каналів, що дозволяє швидко перемикатися буквально одним натисканням між програмами передач - не потрібно вводити або запам'ятовувати номера каналів. Обоє нових пультів Logitech Harmony здатні замінити п'ять інших пультів. Це помітно зменшує кількість займаного простору в будинку й пов'язану з пошуком пристроїв плутанину.

Нові пульти відносяться до постійно поповнюваного сімейства Harmony, що одержав масу позитивних відгуків. До цієї серії відноситься модель Logitech Harmony 700, за допомогою якої можна керувати шістьма пристроями, а так само вона постачена акумулятором, що підзаряджається.

Забудьте про коди
Налаштування пульта Logitech Harmony займе лічені хвилини. Просто підключаєте пульт до комп'ютера, заходите на сайт www.logitech.com/Myharmony і завантажуєте програми. Після цього вам буде запропоновано ввести виробника вашого обладнання й номер моделі - усе інше автоматично зробить програма Logitech Harmony.

Logitech підтримує понад 250 000 пристроїв від більш ніж 5 000 виробників. База даних пристроїв поповнюється щодня. Пульт зможе працювати з усім наявним у вас устаткуванням і будь-якими пристроями, які ви придбаєте в майбутньому.

PENTAX 645D: довгоочікувана прем'єра

PENTAX представляє нову середньоформатну цифрову дзеркальну камеру з змінною оптикою - PENTAX 645D.

PENTAX 645D дозволяє одержувати знімки надвисокої роздільної здатності за допомогою великого сенсора, який раніше був доступний тільки в професійних моделях камер - для серйозної пейзажної й зовнішньої фотографії. Камера поєднує в собі виняткову якість зображення, відмінну мобільність і видатну здатність зробити доступною професійну зйомку поза приміщенням. Завдяки великому, високопродуктивному сенсору (розмір 44х33мм) і оригінальним технологіям обробки зображення Pentax, камера робить екстра-чіткі кадри з роздільною здатністю приблизно 40 мільйонів ефективних пікселів. У ній сполучаються надійність і зручність, завдяки легкому, але міцному корпусу з магнієво-сталевого сплаву, ЖК-екраном з надміцними стеклами і надійним захистом від пилу та вологи. Крім того, камера сумісна з багатьма приналежностями, розробленими раніше для системи PENTAX 645, для того, щоб фотограф міг скористатися своїми цінними активами, включаючи висококласні об'єктиви SMC PENTAX 645.

Безкомпромісна якість зображення
Супердеталізовані зображення завдяки приблизно 40 мільйонам ефективних пікселів.
PENTAX 645D обладнаний більшим CCD-сенсором виробництва Kodak. Його розміри 44х33 мм, що приблизно в 1.7 раз більше, ніж в аналогів 35мм формату. Приблизно 40 мільйонів ефективних пікселів гарантують, що динамічний діапазон дозволить точно відтворити всю атмосферу й відчуття глибини в зображеннях з високою деталізацією, які передадуть усе багатство відтінків.

Високоефективний і швидкий процесор PRIME II
У якості процесора в PENTAX 645D використовується PRIME II (PENTAX Real Image Engine), що прекрасно зарекомендував себе. Завдяки потужності й новим алгоритмам, спеціально створеним для середньоформатних камер, цей процесор забезпечує високоякісні зображення з багатими півтонами й реалістичною передачею кольору, роблячи при цьому швидкісну передачу великого обсягу даних, наприклад, таких як 50Mb RAW-файли.

14-бітний АЦП для точного перетворення зображення в цифрову форму
В PENTAX 645D використовується високоякісний АЦП (аналого-цифровий перетворювач), який забезпечує достовірне перетворення великого обсягу аналогових даних з CCD-сенсора в цифровий сигнал, без втрат у деталізації й тональному балансі зображення.

Міцний, мобільний корпус
Основа корпусу PENTAX 645D виготовлена з легкого, але міцного сплаву магнію та сталі, у той час як шасі виконане з литого під тиском алюмінієвого сплаву, що забезпечує термостабільність і високу точність припасування всіх вузлів. ЖК-екрани - інформаційний на верхній панелі камери, і основний - позаду, надійно захищені надміцними стеклами. Корпус PENTAX 645D при своїй надійності дуже компактний, мобільний і відмінно пристосований для зйомки у всіляких умовах. 70 ущільнювальних прокладок забезпечують пилевологонепроникність, і камера здатна працювати навіть при негативних температурах до -10°C.

Два слоти для карт пам'яті SD/SDHC
PENTAX 645D має два слоти для карт пам'яті для запису кадрів з підтримкою стандартів SD і SDHC. Наявність двох слотів для карт пам'яті дає фотографові додаткові можливості керування даними. Наприклад, можна настроїти запис на різні карти відповідно до встановленого формату (RAW або JPEG), або ж одна карта пам'яті може бути використана для резервного копіювання інформації з іншої. Налаштування для кожного слота пам'яті легко проводяться спеціальною кнопкою.

Надійна система для боротьби з забрудненнями матриці
PENTAX 645D обладнаний механізмом PENTAX Dust Removal (DR) II, який бореться із дратівними слідами часток пилу на знімках, навіть при зміні об'єктивів у несприятливих умовах. Пил ефективно вилучається шляхом ультразвукового струсу УФ/ИК фільтра сенсора. Зручна система пошуку порошинок на матриці Dust Alert допоможе фотографові швидко перевірити чистоту сенсора перед зйомкою й вилучити прилиплі часточки бруду без необхідності чистити весь сенсор.

Нова високоточна система автофокуса
Нова система АФ SAFOX IX+ з 11 датчиками ( з них 9 центральних хрестоподібні) забезпечує високоточне фокусування, навіть у непростих умовах. При проектуванні цієї складної системи автофокусу була перероблена оптична частина, також була додана можливість аналізувати й використовувати дані про джерела світла в поле кадру.

Прецизійна 77-зонна система експозаміру
PENTAX 645D використовує сучасну, 77-зонну систему виміру яскравості об'єкта для точного визначення експозиції. Точність виміру забезпечується аналізом і обліком таких даних, як орієнтація зображення (горизонтальна або вертикальна), відстань до об'єкта зйомки і його масштаб, з використанням датчиків у камері.

Великий, комфортний оптичний видошукач
Використаний в PENTAX 645D видошукач зі скляною призмою у формі трапеції відображає приблизно 98% площі кадру, його конструкція дозволяє помітно зменшити габарити корпуса. У комбінації з яскравим, що забезпечують легке фокусування екраном Natural-Bright-Matte, видошукач PENTAX 645D дає чітку й велику картинку об'єкта зйомки.

Широкі можливості індивідуального налаштування камери
Функція Custom Image дозволяє легко управляти налаштуваннями, щоб «нанести завершальні штрихи» для вираження творчого задуму фотографа, або більш точно передати атмосферу місця зйомки. Користувач може вибрати один з 8 режимів зйомки, включаючи новий режим «Слайд» з тональним балансом, типовим для слайдової плівки. На додаток, усі параметри, такі як насиченість, відтінок, контрастність, різкість, яскравість, можуть бути легко настроєні на необхідний рівень, значно спрощуючи життя фотографові.

Високоякісний дисплей
Розташований на задній панелі камери великий 3-дюймовий ЖК-екран з роздільною здатністю приблизно 921 000 точок забезпечує чисте і яскраве відображення знімків і меню. Тому що широкий кут огляду рівний приблизно 170 градусам і по горизонталі, і по вертикалі, у фотографа не буде великих труднощів при зйомці з високої або низької точки.

понеділок, 12 квітня 2010 р.

Logitech представляє чотири нові моделі мультимедійних колонок із всеспрямованим звучанням

Насолоджуйтеся музикою, фільмами й улюбленими іграми в будь-якому місці, де б ви не перебували, разом з акустичними системами Logitech Speaker System Z320, Logitech Speaker System Z323, Logitech Speaker System Z520 і Logitech Speaker System Z523

Компанія Logitech оголосила про значне поповнення своєї лінійки мультимедійних колонок, представивши чотири нові системи зі всеспрямованим звучанням, у їхньому числі - Logitech Speaker System Z320, Logitech Speaker System Z323, Logitech Speaker System Z520 і Logitech Speaker System Z523. Незалежно від того, чи перебуваєте ви за робочим комп'ютером або сидите з ноутбуком, використовуєте ви Windows або Mac, усі чотири новітні системи Logitech будуть працювати, підтримуючи високу якість звучання.

На відміну від звичайних ПК-колонок, фокусуючих звук в одному напрямку, у всіх чотирьох нових мультимедійних системах Logitech використовується всеспрямоване звучання, що суттєво розширює зону оптимального прослуховування - це винятково зручно, якщо ви часто пересуваєтеся зі своїм комп'ютером по будинку або офісу. Завдяки спрямованим вперед та назад динамікам, якими оснащені всі сателіти, нові акустичні системи забезпечують більш рівномірне поширення звуку на більшій площі, тому ви будете чути улюблені ритми, де б ви не перебували.

"Багато ПК-колонок фокусують звук в одному напрямку, що припускається, якщо ви завжди сидите на тому самому місці", - говорить Марк Шнайдер, віце-президент і генеральний менеджер підрозділу аудіотехніки Logitech. "Тепер же завдяки всеспрямованому звучанню ви зможете насолоджуватися багатим, вираженим звучанням з мінімальними спотвореннями в будь-якому місці своєї кімнати, слухаючи улюблену пісню або переглядаючи відеоролик з Youtube".

Системи 2.1: Logitech Speaker System Z523 і Logitech Speaker System Z323

Завдяки неперевершеному звучанню акустичної системи Logitech Speaker System Z523 ви можете повністю зануритися в світ улюбленої музики, кіно або піти у віртуальну реальність захоплюючої комп'ютерної гри. Система Z523 включає два елегантні сателіти й 17-сантиметровий спрямований униз сабвуфер, що забезпечує глибокі, багаті баси, сила й глибина яких нікого не залишить байдужими. 40-ватна (RMS) потужність системи Z523 дозволяє наповнити кімнату потужним і динамічним звучанням. У випадку, якщо вашим сусідам звук здасться занадто голосним, ви зможете його швидко приглушити за допомогою зручної панелі керування.

Для створення комфортного звучання без здригання стін і скарг сусідів вам прекрасно підійде акустична система Logitech Speaker System Z323. 30-ватна (RMS) потужність і спрямований униз порт сабвуфера дозволять вам добитися вражаючого звучання й забезпечать приголомшливі відчуття від прослуховування музики або перегляду кінофільму.

Для зручності мультимедійні колонки Logitech Z523 і Z323 оснащені вбудованим подвійним RCA-гніздом і 3, 5-міліметровим гніздом, тому ви з легкістю зможете підключити до них навушники, мережний музичний програвач Logitech Squeezebox, ігрову консоль, DVD-плеєр або iPod.

Стереоколонки: Logitech Speaker System Z520 і Logitech Speaker System Z320

Неважливо, працюєте ви або відпочиваєте: нові мультимедійні стереоколонки Logitech, Logitech Speaker System Z520 і Logitech Speaker System Z320 дозволять підкреслити ваш неповторний стиль і наповнити кімнату високоякісним звуком навіть у тому випадку, якщо у вас недостатньо місця для установки сабвуфера.

26-ватна (RMS) система Logitech Speaker System Z520 дозволить пожвавити звучання музики, фільмів та ігор завдяки вдосконаленої двохнаправленій конструкції. Рівень гучності акустичної системи Z520 дозволяє зробити якісне аудіо супровід для невеликої вечірки, а чіткість звучання дозволить почути найменші музичні переходи.

Система Logitech Speaker System Z320 ідеально підходить для ноутбуків. Її можна підключити в будь-якому місці, де б ви не працювали, щоб наповнити свій офіс або кімнату чистим 10-ватним звуком (RMS). Якщо ви вирішили включити iPod або надягти навушники, просто скористайтеся додатковим гніздом - колонки Z520 і Z320 навіть не буде потрібно відключати.

Як вибрати хлібопічку


Прокидатися ранками з ароматом свіжоспеченого хліба, ну хіба це не мрія? Прокинулися ранком, відламали шматочок гарячого свіжого хліба із хрусткою скоринкою до сніданку. Сучасна побутова техніка зробила цю мрію реальністю. Уже досить давно в продажі з'явилися побутові хлібопічки, розраховані на випікання хліба в малих кількостях.

По розмірах хлібопічка не більше духовки, і може зайняти гідне місце на Вашій кухні.

Вам потрібно купити хлібопічку якщо:

* Якщо Ви живете в місцевості, де проблеми з поставками хліба (сільська місцевість, дача).
* Якщо Ви борець за здорове харчування. Подивіться на склад магазинного хліба: Е72, Е300 і інші не зовсім корисні для здоров'я речі. Додамо до цього антисанітарію при випічці, транспортуванні, реалізації, і стане очевидно, що домашній хліб корисніше.
* Якщо Ви любите їжу «по домашньому». Повірте, домашній хліб набагато смачніше купленого в магазині. Хліб, приготовлений удома, приготовлений з любов'ю й увагою, чого не на одному хлібозаводі немає.
* Якщо Ви гурман. Ви навіть не уявляєте, скільки різновидів хліба існує, і скільки рецептів смачного й корисного хліба можна спробувати. Крім того, хлібопічка вміє готовити не тільки хліб.
* Якщо Вам лінь ранками бігати в магазин за свіжим хлібом. Так, більшість хлібопічок має функцію приготування по таймеру, і це значить що завантаживши в хлібопічку тісто ввечері, прокинувшись Ви одержите свіжий гарячий хліб.
* Якщо Ви власник кафе або ресторану й прагнете додати в меню «ізюминку», щоб вигідно вирізняться від конкурентів.

Як працює хлібопічка

Для допитливих. Практично всі хлібопічки працюють однаково. У ємність завантажуються по рецепту компоненти, все перемішуючи: борошно, сіль, вода і т.д. Вибирається програма, і від Вас більше ніяких дій не потрібно. Хлібопічка перемішає компоненти, підігріє опару, дасть тісту настояться, замісить його, випече хліб (скоринку зробить рум'яною або не дуже засмаженою, тобто такою, як Ви вкажете в програмі). Коли хліб готовий, хлібопічка просто просигналізує Вам.

Як Ви зрозуміли, готування хліба повністю автоматизоване, і не вимагає ніяких навичок. Рецепти смачного хліба Ви знайдете в Інтернеті або в знайомих.

Хлібопічка допоможе заощаджувати

Випікання булки хліба в хлібопічці коштує зовсім дешево. З 1 кг борошна вийде 4 булки хліба по 400 г. Інші продукти становлять зовсім мізерну вартість. Ви легко підрахуєте кількість хліба, яка споживає Ваша родина в рік, і його вартість. Тепер підрахуйте вартість того ж кількості хліба, спеченого в хлібопічці. У родині з 4 людей хлібопічка звичайно окупається за рік.
Поради при виборі хлібопічки

Перша важлива характеристика хлібопічки це вага хліба, що випікається. Увесь зміст хлібопічки в тому, щоб щодня був свіжий хліб, тому подумайте, скільки хліба Вашій родині потрібно на добу. Якщо потрібно (гості прийшли або у святкові дні), то можна спекти кілька булок хліба підряд, це не проблема. Хлібопічки бувають 450, 680, 900 г, хоча вага хліба, що випікається, може відрізняться в моделях від різних виробників. Є моделі хлібопічок, що дозволяють випікати хліб 450 і 680г або 900 і 680г, тобто розраховані на кілька різновидів хліба по вазі й розміру.

Габаритні розміри хлібопічки. Важлива характеристика, адже хліб опічка має досить великі габарити, і поміститься не на кожній кухні. Можна вирішити проблему, просто виносячи пічку в комірчину, але це не дуже зручно. Якщо у Вас на кухні мало місця, то краще беріть компактну хлібопічку, яка не буде займати багато місця на кухонному столі. Найчастіше компактні хлібопічки коштують дорожче.

Функціональність хлібопічок може сильно відрізняться. Крім основної функції випікання хліба хлібопічки ще можуть: випікати булочки, кекси, піцу, мішати тісто, варити джем і т.д. Непогана функція зміщення програми дозволить вам завантажити всі компоненти й установити час, на який Ви хочете одержати готовий хліб. У багатьох хлібопічках можна задавати режим скоринки, іноді можна навіть вибирати колір скоринки. «Опція додавання ізюму» зупиняє хліборізку після першого замісу й подає звуковий сигнал, щоб Ви могли покласти потрібні добавки в тісто. Функція підтримки хліба в гарячому стані збереже хліб теплим до обіду. Функція експрес випічки дозволить приготувати хліб у прискореному режимі.

Пам’ятайте, що за додаткові функції потрібно платити, тому подумайте, чи потрібні Вам ці функції.

Виробники хлібопічок. Традиційною стала порада: купуйте моделі від відомих виробників. Добре зарекомендували себе у виробництві хлібопічок Panasonic, LG, Kenwood.

Висновки
Хлібопічка це не розкіш, а засіб підвищення якості життя. Якщо Ви аматор свіжої домашньої випічки, то хлібопічка створена для Вас. Якщо Ви любите готувати різну випічку й експериментувати, то звертайте увагу на додаткові функції.

Універсальний пульт Logitech Harmony 1100 обладнаний сенсорним екраном


Швейцарська компанія Logitech представила новий удосконалений універсальний пульт дистанційного керування Logitech® Harmony® 1100, що розширює можливості керування домашніми розвагами за допомогою сенсорного кольорового екрана з діагоналлю 9 см. Пульт Harmony 1100 був визнаний гідним престижної нагороди за інновації на виставці Consumer Electronics Show 2009 за кращу інновацію в категорії аксесуарів для домашніх розваг – пульти Logitech Harmony одержують цю нагороду вже другий рік. Новий пульт Logitech обладнаний сенсорним інтерфейсом, що дозволяють використовувати потрібні команди в потрібний час.

“Harmony 1100 є гідною новинкою сімейства Harmony і створений для спрощення складних сучасних розважальних домашніх систем,” - заявив Ашиш Арора, віце-президент і генеральний менеджер бізнес-підрозділу Logitech Harmony. “У міру розширення аудиторії користувачів домашніх розважальних систем універсальний пульт Harmony 1100 буде допомагати їм максимально використовувати всі можливості домашніх розваг, затративши на це лише невелику частку від вартості традиційних спеціалізованих пультів”.

Пульт Harmony 1100, який вільно вміщається в долоні, дозволяє контролювати домашню розважальну систему в одне торкання. Завдяки повністю переробленому програмному забезпеченню 9-сантиметровий сенсорний QVGA-екран стає чудовим засобом керування. Використовуючи нове програмне забезпечення Harmony, ви зможете вибирати найбільш часто використовувані команди, виносячи їх на екран. Якщо, приміром, ви любите дивитися кіно й часто використовуєте кнопки паузи та відтворення, то ви можете зробити так, щоб ці команди завжди відображалися на екрані Harmony 1100 при перегляді фільму.

Крім сенсорного екрана, Harmony 1100 має безліч дріб'язків, що спрощують роботу з пультом - наприклад, це напрямні виступи, розташовані поруч із сенсорним екраном, що й спрощують вибір потрібної функції. Матова кришка із чорного алюмінію та м'яка основа не тільки роблять пульт зручним в користуванні, але й дозволять йому органічно влитися в інтер'єр вітальні. Крім цього, пульт Harmony 1100 обладнаний акумуляторами, що перезаряджаються, тому вам не потрібно заміняти батареї.

Допомагаючи вам у створенні гармонічної домашньої обстановки, інноваційний пульт Harmony 1100 дозволяє використовувати радіозв'язок. Радіоприставка Harmony® (продається окремо) у комбінації Harmony 1100 дозволить керувати пристроями, розташованими за закритими дверми шафи або навіть в іншій кімнаті (на відстані до 30 м).

Розваги в один дотик
Harmony 1100 має весь спектр переваг сімейства універсальних пультів Harmony, включаючи ексклюзивну систему спрощеного керування, в основі якої лежить найбільша у світі база даних розважальної аудіо- та відеотехніки, а також зручний процес настроювання через Інтернет. Ваша родина, друзі або навіть нянька зможуть вибирати необхідні їм функції, просто нажавши на відповідний значок на екрані (наприклад, "Перегляд ТВ"), а Harmony 1100 зробить усе інше. Пульт включить телевізор, DVD-програвач, AV-приймач та всі інші необхідні пристрої. Вам не буде потрібно керувати пристроями окремо – пульт Harmony 1100 зробить усе, що потрібно.

пʼятниця, 9 квітня 2010 р.

Вибір DVD плеєра

Отже, Ви вирішили придбати DVD плеєр. Зараз є маса різновидів DVD плеєрів і проблема вибору стоїть гостро.
Коли в магазині запитаєш у менеджера поради, то він починає смітити незрозумілими технічними термінами й намагатися продати дорожчу модель.
Можна звичайно обрати дорогу модель відомого виробника (Sony, Philips, Panasonic, JVC, LG, Toshiba, Sharp), але це не самий гарний варіант розв'язку проблеми. Можна за п'ять хвилин, прочитавши дану статтю розібратися в нових технологіях і усвідомлено зробити вибір.

Що таке DVD?

DVD - оптичний диск, який майже не відрізнимо від звичайного CD, але він уміщає в 7 раз більше інформації. Що це дає Вам: більш якісний звук і високу якість зображення.
DVD плеєр - це обладнання, яке дозволяє читати DVD диски. Крім того, він може читати звичайні диски, MP3, Divx, Videocd, JPEG і т.д.
Ну от, прийшлося зустрітися з незрозумілими термінами. Спробуємо розібратися в термінах.

Технології

Під звичайними CD малися на увазі диски з музичного центру. Їх ще називають Audiocd.
MP3 - формат музики. Можливо Ви зустрічали компакт-диски з позначкою MP3. Даний формат дозволяє на одному CD уміщати до 12 годин музики, у чому і є його перевага.
WMA -те ж, що й MP3.
Divx - формат, у якому записано відео на CD. На одному диску до 1,5 годин відео. Це формат, який прийшов зі світу комп'ютерів. Що це Вам дасть? Якщо у Ваших знайомих є комп'ютер, то Ви можете брати в них диски й дивитися на Вашому DVD (якщо плеєр підтримує даний формат). Крім того, такі диски дешевше, ніж DVD, хоча і якість нижче.
Videocd - старий формат відео. Один фільм уміщається аж на двох дисках при якості, подібному з VHS.
JPEG - це формат для фотографій і малюнків, які можуть бути записані на CD. Якщо Ваш DVD плеєр буде підтримувати даний формат, то Ви зможете переглядати фотографії в цифровому форматі, отримані із цифрових фотоапаратів, камер, телефонів. Особливо просунуті моделі комплектуються обладнанням для одержання фотографій прямо з фотоапаратів і інших обладнань, але це вже тема для окремої статті.
Караоке - ну тут усім зрозуміло. Є підтримка, виходить, Ви із друзями зможете співати свої улюблені пісні.
DD 5.1 - так дану технологію скорочено називають у прайс-листах. Повна назва Dolbydigital. Це формат звуку, використовуваний для створення ефекту присутності. У кінотеатрах були? От Dolbydigital дозволить створити Ваш домашній кінотеатр. Приставка 5.1 виходить, що Ви можете підключити акустичну систему 5.1, що полягає з п'яти маленьких стовпчиків (сателітів) і одного великого (сабвуфера). Навіщо аж шість стовпчиків, запитаєте Ви? П'ять сателітів створюють просторовий ефект, а сабвуфер відтворює реалістичність басів.
Домашній кінотеатр - цей термін часто вживають, щоб назвати DVD плеєр з підтримкою Dolbydigital і акустичною системою Dolbydigital. Напрошується висновок: якщо не вистачає грошей на повний комплект, можна вибрати спочатку DVD плеєр, а потім докупити й акустичну систему

Різновиди DVD плеєрів

DVD-чейнджер - приблизно те ж, що звичайний CD чейнджер. Скажемо, якщо Ви прагнете, не встаючи з дивана переглянути всі серії улюбленого серіалу.
DVD+VHS відеомагнітофон - DVD плеєр і відеомагнітофон в одному корпусі. Головна риса - це компактність. При виборі даного апарата врахуйте, що керування обома обладнаннями проводиться з одного пульта, що приводить до ускладнення керування. Також, при записі з DVD диска на відеокасету Ви втратите 2-7 секунд, незважаючи на функцію синхронного старту.
DVD-ресивер - обладнання, що поєднує в одному корпусі Dvd-Плеєр, Av-Декодер, багатоканальний підсилювач потужності й радіоприймач. Доповните такий апарат пасивними колонками, підключите до телевізора, і одержите готовий домашній кінотеатр. Недолік -неможливість удосконалити систему по звуковій потужності. Явна перевага - дешевина готового розв'язку.
DVD-рекордери - DVD плеєри з можливістю запису. Ви зможете запрограмувати запис цікавого фільму або передачі. Також Ви зможете переписати домашню відео колекцію на компактні й довговічні DVD диски.

Поради покупцеві

Тепер Ви маєте досить інформації, щоб не плутатися в термінах. Перед тем, як бігти в магазин, зверніть увагу ще на кілька речей.

DVD-плеєр вибирається під телевізор

Якщо у Вас простенький телевізор діагоналлю в 21``, то не варто купувати до нього супернаворочений DVD плеєр. Радості від високої якості зображення Ви не відчуєте.
Зверніть увагу на роз’єми, якими обладнаний Ваш телевізор (якщо потрібно, подивитеся в інструкції). Від того, по якому роз’єму буде підключений DVD плеєр, буде залежати якість зображення. Перелічу від найвищої якості до більш низької: вхід компонентного сигналу, S-video, SCART, вхід композитного сигналу.
Добре, якщо Ваш телевізор обладнаний роз’ємом SCART. У такому випадку й DVD плеєр повинен мати SCART. SCART - це універсальний роз’єм, по ньому передається відео, звук і керуючі сигнали. У такому випадку для підключення досить усього одного шнура SCART- SCART, який позбавить Вас від плутанини з різних проводів.

Аудиосистема

Ви можете обрати готовий домашній кінотеатр, або купити DVD плеєр і акустику окремо. Це питання також потрібно вирішити до покупки DVD плеєра.
Якщо у Вас дорогий DVD плеєр з підтримкою DD 5.1, то й акустику слід вибирати відповідну. Не перестарайтеся з потужністю акустичної системи. Якщо кімната, у якій буде встановлений домашній кінотеатр невелика, то досить сумарної потужності в 140 Вт. Підключати AV ресивер (підсилювач) до DVD плеєра слід оптичним шнуром, це дасть більш високу якість звучання.
Для недорогого DVD плеєра спочатку достатньо буде й акустики, вбудованої в телевізор. Далеко не всім по кишені відразу викинути 200-500$ на домашній кінотеатр.

Функціональність

Визначтеся, які функції Ви прагнете бачити в DVD плеєрі.

  • чи потрібна функція запису?
  • потрібний чи CD чейнджер ?
  • чи потрібно читати дані із цифрових обладнань(Bloototh, карти пам'яті цифрових камер і т.д.)?
  • чи потрібна функція караоке (дешеві моделі можуть не підтримувати даний формат)?

Тепер можна вирушати за покупками.

Телевізори Sony - нова колекція

Sony анонсувала новий модельний ряд своїх LCD телевізорів 2009 року. Це самий "зелений" модельний ряд LCD компанії Sony, наповнений інноваційними енергозберігаючими технологіями, щоб зменшити вплив на навколишнє середовище не ставлячи під погрозу чудову якість зображення


Більшість нових моделей мають маркування ‘Квітка’- екологічне маркування Європейського Союзу, яка означає, що даний продукт пройшов сертифікацію, і є більш безпечним для навколишнього середовища, а також відповідає строгим критеріям по екологічності


Неймовірна якість зображення високої чіткості
У центрі лінії BRAVIA цього року – останні інновації від компанії Sony – найкраща якість зображення Full HD, без різниці чи насолоджуєтеся ви цікавим кіно або улюбленою телепрограмою

Нова в 2009 році технологія BRAVIA ENGINE3 є останнім поколінням цієї унікальної технології HD, розумно аналізує й оптимізує відеосигнали з будь-якого HD або SD джерела інформації. Деталі зображення, контрастність і відтворення квітів удосконалені до разючих природних результатів. BRAVIA ENGINE3 доповнена Live Colour – технологією, яка робить кольори мальовничими, насиченими й реалістичними.
Технологія Motionflow 100Hz розумно створює додаткові кадри, вставляючи їх у сигнал і подвоюючи відображувану частоту кадрів, що робить швидко мінливі сюжети настільки ж чіткими, як і в житті.


Центр вашої домашньої мережі
Нові телевізори BRAVIA від компанії Sony пропонують ще більше можливостей для того, щоб насолоджуватися від перегляду ваших мультимедіа файлів. Завдяки технології DLNA, просто підключивши необхідні цифрові пристрої, ви можете переглядати свої улюблені фотографії або інший медіаконтент на великому екрані, нажавши всього одну кнопку. Ви також зможете контролювати функції відтворення такі як пауза, перемотування й прискорене перемотування вперед за допомогою пульта дистанційного керування BRAVIA.

Більшість нових телевізорів Sony виділяються функцією USB Media Player, яка полегшує можливість насолоджуватися переглядом улюблених фотографій з вашої цифрової колекції. Досить приєднати будь-який сумісний пристрій, вибрати "Media Player" з XMB (Xross Media Bar) екранного меню й вибрати файл, який би ви бажали переглянути або прослухати. Це зручний спосіб дивитися на великому екрані ваші цифрові фото, MPEG1 відеоролики, зняті вашою відеокамерою. Ще ви можете слухати музику у форматі MP3 через динаміки телевізора.

Уперше функція Applicast дасть можливість одержати доступ до перегляду інформації з мережі Internet на екрані без необхідності включати ваш персональний комп'ютер. Підключені до мережі Інтернет, телевізори Sony можуть відображати ваші улюблені RSS канали – від міжнародних новин і цін акцій до прогнозів погоди, гороскопів, плітки про відомих людей і т.д.


Продовження розвитку дизайну Draw the Line
Будучи стильним акцентом для сьогоднішнього способу життя, нові тонкі моделі телевізорів Sony приносять свіжий напрямок у сучасний дизайн Draw the Line.
Нові моделі, розроблені на основі інноваційної мінімалістичної філософії дизайну, представлені в новому модельному ряді. Суперстильні, тонкі й ще більше елегантні, нові телевізори цього року наголошують на ніжні деталі дизайну без відволікання уваги від виняткової якості зображення.


Нова лінійка телевізорів Sony

Серія WE5W

Моделі 40WE5W, 46WE5W
У телевізорах серії WE5W уперше застосовується технологія підсвічування HCFL (флуоресцентна лампа з гарячим катодом), яка знижує споживання енергії більш, ніж на 50% у порівнянні з попередніми моделями телевізорів Sony.

Телевізори серії WE5W - це перші телевізори BRAVIA з енергозберігаючою функцією відключення. Інші телевізори як правило споживають деяку кількість енергії навіть у режимі очікування або у виключеному стані. При повному вимикання WE5W практично не використовує енергію. При включенні телевізор миттєво повернеться у свій колишній стан. Це більш зручний спосіб, ніж щораз виймати вилку з розетки.
Точна передача кольору оживає на екрані у форматі Full HD завдяки новітній технології обробки зображення BRAVIA ENGINE 3.

Серія W5500

Моделі 32W5500, 37W5500, 40W5500, 46W5500, 52W5500
Живий колір, природні відтінки, дивна чіткість відрізняє телевізори W5500, завдяки технології BRAVIA ENGINE 3. Сучасний дизайн, чорний лакований корпус із тонким і прозорим орнаментом – мрія для самих вимогливих покупців

Серія E5500

Моделі 32E5500, 40E5500
Стильні телевізори серії E5500 доступні в чорному, алюмінієвому або кольору дерева виконанні. Усі нові технології, включаючи BRAVIA Engine 3, Live Colour, Motionflow +100Гц роблять зображення мальовничим і насиченим. А завдяки системі інтелектуального зображення Intelligent Picture картинка буде чіткою й чистою навіть при перегляді передач із аналогового джерела. За допомогою зручного Usb-Медіаплеєра ви можете переглядати свої улюблені фотографії, музику або відеозаписи на великому екрані


Серія E5300

Модель 22E5300
Представником цієї серії є телевізор 22E5300. Прекрасний варіант для спальні або дитячої кімнати. Має сучасний дизайн Picture Frame. Зображення Full HD колоритне, контрастне й чітке. Applicast, DLNA і USB медіа плеєр і чотири входи HDMI зв'язують цифрові пристрої в одну систему


Серія V5500

Моделі 32V5500, 37V5500, 40V5500, 46V5500, 52V5500
Телевізор V5500 із процесором BRAVIA ENGINE 3 має відмінну якість зображення, робить його реальним. З домашнього ПК або інших цифрових джерел можна переглядати відео, музику й фотографії за допомогою технології DLNA, якою оснащений телевізор V5500. Завдяки системі Applicast можна здобувати інформацію з Інтернету. Прозорий тонкий орнамент на чорному лакованому корпусі послужить прикрасою для будь-якого сучасного житла


Серія S5500

Моделі 22S5500, 32S5500, 37S5500, 40S5500
Дизайн draw the LINE серії S5500 здійснює ще один крок уперед через протилежність текстури й форми для створення простоти й витонченості. Насолоджуйтеся різноманітністю кольорів, високою контрастністю й чіткістю елементів, які виводять якість зображення на новий рівень. Телевізори серії S5500 прості в експлуатації й мають настроювання, які сприяють зниженню енергоспоживання. За допомогою програм USB Photo Viewer і Music Player ви можете слухати музику й ділиться з рідними своїми улюбленими фотознімками на великому екрані

вівторок, 6 квітня 2010 р.

Sharp анонсує два нові рекордери Blu-ray

Компанія Sharp провела офіційний анонс двох своїх нових рекордерів Blu-ray - моделей BD-HDW55 і BD-HDW53.

Відразу варто відзначити, що перша новинка оснащується накопичувачем на 500 гігабайт, а друга - накопичувачем на 320 гігабайт.

Ключовий момент полягає в тому, що обидва нових рекордера, за словами представників Sharp, за допомогою спеціальної технології можуть записувати відео-контент в 10 раз швидше, чим моделі, оснащені стандартним функціоналом для запису.

Що ж стосується можливостей рекордерів з погляду часу записуваного контенту, то, приміром, на жорсткий диск 500-гигабайтної моделі ввійде, по підрахунках фахівців Sharp, близько 63 годин контенту, записаного в цифровому форматі. Крім того, на 25-гігабайтний диск Blu-ray рекордери зможуть записати близько 3 годин відео, а на 50-гігабайтний - близько 6 годин.

За матеріалами Akihabaranews

Китайці розробили самий реальний клон Apple iPad

За кілька днів до офіційного старту продажів Apple iPad китайці вживають останні спроби "клонувати" популярний планшет. Нова розробка умільців з Піднебесної виглядає більш ніж реально, і, за словами творців, вона анітрошки не поступається іменитому аналогу.

Пристрій обладнаний 10-дюймовим сенсорним екраном, керування яким відбувається в середовищі операційної системи Google Android. Імовірно, для цього девайса був спеціально перероблений "андроид". Клон базується на процесорі ARM з тактовою частотою 600 Мгц. Для порівняння, Apple iPad обладнано 9, 7-дюймовим екраном і гігагерцовим чіпом Apple A4.

Більш докладної інформації про китайську новинку не надходило. Також не відомо, яка компанія стала розробником даного девайса. За деяким даними, вартість "таблетки" буде перебувати в районі 150 доларів. Плани на експорт поки не підтверджуються.

За матеріалами Electronista

Samsung поставить 2 мільйони 3 D-Телевізорів в 2010 році


Компанія Samsung Electronics виконає план по продажах двох мільйонів Жк-Телевізорів з підтримкою 3D в 2010 році. Про це заявив президент тайванського підрозділу Samsung Смайл Кім (Smile Kim).

Південнокорейський гігант випустить 46- і 55-дюймові моделі зі світлодіодним фоновим підсвічуванням за цінами відповідно 4000 і 6000 доларів. У комплекті з виробами будуть поставлятися стереоскопічні окуляри (роздрібна ціна - 160 доларів) і трохи безкоштовних 3 D-Фільмів.

За словами Кіма, нові телевізори будуть відрізнятися високою контрастністю 6 000 000:1 і зниженим на 50% енергоспоживанням у порівнянні з аналогами. Телевізори будуть оснащуватися виходом в Інтернет, підтримкою різних фото- і аудіоформатів, а також функцією підключення додаткових пристроїв, у тому числі мобільних телефонів.

На ринку Жк-Телевізорів з Led-Підсвічуванням Samsung має намір поставити близько 10 мільйонів виробів в 2010 році або на 280% вище, ніж роком раніше. На моделі з підтримкою 3 D-Буде доводиться до 20% поставок усіх LCD TV, додав Кім.


За матеріалами Digitimes