вівторок, 27 квітня 2010 р.

Samsung розширює лінійку цифрових камер 2view двома новими моделями

Компанія Samsung - світовий виробник споживчої електроніки, власник безлічі нагород в області інновацій, представляє дві нові моделі в лінійці цифрових камер 2View - Samsung PL150 і PL100. Завдяки фірмовій технології подвійних LCD-дисплеїв, новій матриці з збільшеною роздільною здатністю (у моделі PL150 – 12.4 Мпікс, в PL100 – 12.2 Мпікс) і безлічі нових функцій стане для користувача зручною й легкою, незалежно від того, з якої сторони цифрової камери він перебуває.

Нові моделі Samsung 2View PL150 і PL100 обладнано 1.5-дюймовим кольоровим LCD-дисплеєм, розміщеним на лицьовій стороні цифрової камери. Таке рішення дозволяє знімати автопортрети, фотографуватися разом із друзями або родиною. З моделями Samsung 2View PL150 і PL100 покупці, використовуючи дисплей на лицьовій панелі, зможуть знімати не тільки фото, але й відео. А в PL150 ще й в HD-якості з роздільною здатністю 720p. Для цифрової камери Samsung 2View PL150 додатково пропонується HDMI-адаптер для того, щоб споживачі змогли насолодитися фотографіями і відео у форматі HD на телевізорі або моніторі, що підтримують зображення високої чіткості. Зйомка з новими камерами серії 2View стане більш захоплюючо. завдяки режиму Couple Shot і вдосконаленому «дитячому режиму» з можливістю програвання музики.

Функції, відомі по попередніх моделях 2View, у цифрових камерах Samsung PL150 і PL100 були виведені на якісно новий рівень. У дитячому режимі, крім включення веселої анімації на зовнішньому дисплеї, з'явилася можливість програвання мелодій - це допоможе привернути увагу дитини (додаткову анімацію можна завантажити за адресою www.samsung.com). Функція Self-Timer дозволяє робити відмінні групові знімки завдяки можливості попереднього перегляду зображення і відображення таймера зворотного відліку на дисплеї, що перебуває на лицьовій панелі цифрової камери. У нових моделях PL150 і PL100 функцію Self-Timer можна використовувати й при зйомці відео, щоб завжди бути впевненим у тому, що проводиться запис.

Щоб запам'ятати відмінний кадр у цифрових камерах Samsung 2View PL150 і PL100 передбачені функції Smile Shot, режим автоматичної зйомки фотографій при розпізнаванні посмішки та Couple Shot, режим автоматичної зйомки парного портрета, при якому запис зображення проводиться при нахилі голови один до одного.

У нових моделях Samsung 2View PL150 і PL100 використовується 12.2-мегапіксельна CCD-матриця, що забезпечує чітке і детальне зображення. Чи фотографуєте ви в приміщенні або на вулиці, чи знімаєте пейзаж або портрет, завдяки 5-кратному зуму 27мм ширококутового об'єктива, встановленого в моделі PL150, ви одержите широкий діапазон зйомки навіть із близької відстані. У цифровій камері Samsung PL150 також встановлена система подвійної стабілізації зображення Samsung Advanced Dual Image Stabilization (IS), яка допомагає добитися кристально-чистого, чіткого зображення методом оптичної й цифрової стабілізації.
Якщо оптичної стабілізації недостатньо, у дію вступає система цифрової стабілізації, допомагаючи уникнути розмитості кадру. Цифрова камера Samsung PL100 обладнана стандартним 35мм об'єктивом з 3-кратним оптичним зумом, що працюють у парі із цифровою системою стабілізації. Обидві моделі обладнані великим основним дисплеєм з роздільною здатністю 230 тис. пікселів. Samsung PL150 має великий 3-дюймовий LCD-Дисплей, а модель PL100-2.7-дюймовий.

У цих двох моделях представлена просунута технологія розпізнавання умов зйомки Smart Auto, яка використовується як при зйомці фотографій, так і при зйомці відео. Покликана спростити процес зйомки, технологія Smart Auto гарантує, що користувачеві не потрібно турбуватися про те, що отримане зображення буде розмитим, не у фокусі або занадто темним. Технологія Smart Auto (Still&Movie) аналізує ключові елементи композиції, такі як колір, яскравість, рух, об'єкт зйомки, а потім вибирає підходящий режим зйомки для забезпечення найкращого результату.

Цифрові камери PL150 і PL100 оснащені системою Samsung Perfect Portrait System - набір автоматизованих функцій, що дозволяють робити чудові портретні фотографії. У даний набір входять такі функції, як Smile Shot, Blink Detection, Red-eye Fix, і Beauty Shot.

0 Comments: