понеділок, 3 травня 2010 р.

Full HD інсталяційне рішення Benq високої яскравості – проектор Benq SP890

Компанія Benq – один з лідерів світового проекторного ринку – представляє новий яскравий DLP проектор формату Full HD – SP890, призначений для використання в великих аудиторіях, переговірних кімнатах, лекційних і конференц-залах.

Проектор SP890 – нове інсталяційне рішення високої яскравості для великих залів і аудиторій. Проектор дає можливість демонструвати високоякісний Full HD контент у добре освітленому приміщенні завдяки рідній роздільній здатності 1920x1080 пікс, яскравості 4000 ANSI люмен і контрастності 50’000:1.

Використання технологій Brilliantcolor і Dynamicblack компанії Texas Instruments, технології VIDI компанії Philips і власних розробок компанії Benq дозволило збільшити колірну насиченість зображення. Завдяки наявності в проекторі процесора HQV досягається висока деталізація картинки. Поліпшення якості зображення відбувається в результаті ретельного аналізу й коректування кожного пікселя, тому навіть аналогове зображення (480i, 480p, 720i або 720p) перетвориться у формат Full HD у найкращій якості. HQV також ефективно вирішує проблему виникнення артефактів завдяки поліпшеній схемі придушення шумів.

Проектор SP890 простий і зручний в інсталяції та обслуговуванні. Він має можливість коректування трапеції в обох площинах і великий оптичним зум 1.5:1. Проектор оснащений портом RJ45 і підтримує технологію віддаленого керування проектором по мережі Crestron Roomview. Проектор обладнаний портом HDMI 1.3 і двома динаміками потужністю 5Вт. Вага проектора становить 7,2 кг.

0 Comments: