понеділок, 12 квітня 2010 р.

Універсальний пульт Logitech Harmony 1100 обладнаний сенсорним екраном


Швейцарська компанія Logitech представила новий удосконалений універсальний пульт дистанційного керування Logitech® Harmony® 1100, що розширює можливості керування домашніми розвагами за допомогою сенсорного кольорового екрана з діагоналлю 9 см. Пульт Harmony 1100 був визнаний гідним престижної нагороди за інновації на виставці Consumer Electronics Show 2009 за кращу інновацію в категорії аксесуарів для домашніх розваг – пульти Logitech Harmony одержують цю нагороду вже другий рік. Новий пульт Logitech обладнаний сенсорним інтерфейсом, що дозволяють використовувати потрібні команди в потрібний час.

“Harmony 1100 є гідною новинкою сімейства Harmony і створений для спрощення складних сучасних розважальних домашніх систем,” - заявив Ашиш Арора, віце-президент і генеральний менеджер бізнес-підрозділу Logitech Harmony. “У міру розширення аудиторії користувачів домашніх розважальних систем універсальний пульт Harmony 1100 буде допомагати їм максимально використовувати всі можливості домашніх розваг, затративши на це лише невелику частку від вартості традиційних спеціалізованих пультів”.

Пульт Harmony 1100, який вільно вміщається в долоні, дозволяє контролювати домашню розважальну систему в одне торкання. Завдяки повністю переробленому програмному забезпеченню 9-сантиметровий сенсорний QVGA-екран стає чудовим засобом керування. Використовуючи нове програмне забезпечення Harmony, ви зможете вибирати найбільш часто використовувані команди, виносячи їх на екран. Якщо, приміром, ви любите дивитися кіно й часто використовуєте кнопки паузи та відтворення, то ви можете зробити так, щоб ці команди завжди відображалися на екрані Harmony 1100 при перегляді фільму.

Крім сенсорного екрана, Harmony 1100 має безліч дріб'язків, що спрощують роботу з пультом - наприклад, це напрямні виступи, розташовані поруч із сенсорним екраном, що й спрощують вибір потрібної функції. Матова кришка із чорного алюмінію та м'яка основа не тільки роблять пульт зручним в користуванні, але й дозволять йому органічно влитися в інтер'єр вітальні. Крім цього, пульт Harmony 1100 обладнаний акумуляторами, що перезаряджаються, тому вам не потрібно заміняти батареї.

Допомагаючи вам у створенні гармонічної домашньої обстановки, інноваційний пульт Harmony 1100 дозволяє використовувати радіозв'язок. Радіоприставка Harmony® (продається окремо) у комбінації Harmony 1100 дозволить керувати пристроями, розташованими за закритими дверми шафи або навіть в іншій кімнаті (на відстані до 30 м).

Розваги в один дотик
Harmony 1100 має весь спектр переваг сімейства універсальних пультів Harmony, включаючи ексклюзивну систему спрощеного керування, в основі якої лежить найбільша у світі база даних розважальної аудіо- та відеотехніки, а також зручний процес настроювання через Інтернет. Ваша родина, друзі або навіть нянька зможуть вибирати необхідні їм функції, просто нажавши на відповідний значок на екрані (наприклад, "Перегляд ТВ"), а Harmony 1100 зробить усе інше. Пульт включить телевізор, DVD-програвач, AV-приймач та всі інші необхідні пристрої. Вам не буде потрібно керувати пристроями окремо – пульт Harmony 1100 зробить усе, що потрібно.

0 Comments: