четвер, 22 квітня 2010 р.

Мультисистемний рідкокристалічний телевізор LTA-32N680HCP

Останнім часом зібрати в себе вдома домашній кінотеатр стало не просто модою й захопленням, а нормою. Це дуже симпатична практика створення домашніх відео-залів, яка дозволяє зібратися біля екрана всією родиною й подивитися улюблені домашні фільми, пам'ятні сімейні зйомки або розважити дітей під час сімейних свят.

Мультисистемний рідкокристалічний телевізор LTA-32N680HCP дуже підходить для включення його в систему домашнього кінотеатру.
Телевізори розміром 32 дюйма є найбільш оптимальними для розміщення в наших квартирах, тому і є найпоширенішими серед покупців.
Технологічні особливості телевізора AKAI забезпечені високоякісною матрицею TFT і високою роздільною здатністю 1366х768 пікселів.
Розібратися в сучасній техніці часом зовсім непросто, іноді вдається недосвідченому споживачеві знайти необхідні поради в книжках та Інтернеті, які дозволять розібратися у всіх хитрощах ТВ-символів. Телевізор LTA-32N680HCP відрізняється тим, що його меню зроблене максимально зручним для користувача, і не вимагає ніяких зусиль для початкового налаштування телевізора або його переналаштування, у випадках внесення змін в існуючі режими аудіо-відео.

Відео й аудіо входи забезпечують можливість перегляду зображення й одержання звуку високого рівня з будь-яких зовнішніх джерел сигналу, як звичайного сигналу, так і телебачення високої чіткості та цифрового телебачення. Найбільш значимий інтерфейс HDMI, що дозволяє передавати захищений авторськими правами матеріал з цифрових джерел високої роздільної здатності без втрати якості сигналу.
У сучасному мультисистемному й різноманітному світі функція "картинка в картинці" - дуже зручна й органічна функція. Включивши режим PIP, можна одночасно додивлятися телефільм і «працювати», переглядаючи фотографії з камери.
У цю модель включені всі традиційні функції для забезпечення зручності користування – сканування каналів, переміщення зображених каналів, таймер сну, можливість приймання будь-яких кабельних сигналів, а також є режим «готель», що дозволяє закривати й відкривати канали, після їхньої оплати в готельних номерах.

0 Comments: