пʼятниця, 16 квітня 2010 р.

Logitech випускає нові пульти серії Harmony


Практично всі сучасні розважальні системи мають пульти дистанційного керування. Для більшості людей пульт – це посередник при спілкуванні з домашнім розважальним комплексом, але так само він необхідний для таких найпростіших операцій, як перегляд телевізора. Сьогодні компанія Logitech випустила нові моделі пультів Logitech Harmony 600 і Logitech Harmony 650. Обидві моделі дозволяють одним натисканням керувати звичними пристроями. Вони відрізняються простотою настроювання й зручністю використання. Крім того, пристрої здатні замінити до п'яти різних пультів.

“Навіщо зберігати один пульт для ТВ, один для DVR, один для DVD-плеєра й один для A/ V-деки?”, - запитує Ашіш Арора, віце-президент і генеральний директор підрозділу компанії Logitech по організації цифрового дому. “Пульт Logitech Harmony поєднує їх усіх. Завдяки цьому розваги стають доступніші, простіші й цікавіші для вас, вашої родини і будь-якої людини, що взяла в руки пульт”.

Коли ви збираєтеся з друзями й родичами перед телевізором, пульт Logitech Harmony значно спрощує всі операції. Кнопки активації одним натисканням допомагають автоматично включити необхідні пристрої й вибрати потрібні налаштування. По завершенню онлайн- налаштування можна одним натисканням вибрати потрібний режим, скажемо, «перегляд DVD». Після чого пульт Logitech Harmony автоматично включає всі потрібні пристрої й вибирає відповідні налаштування вхідного сигналу.

Усі необхідні команди, наприклад, регулювання потужності звуку, відображаються на монохромному дисплеї пульта Logitech Harmony 600. «Розумний» дисплей, якщо буде потреба, також допомагає в роботі - досить нажати кнопку Help (допомога) і відповісти на низку питань.

Якщо ви віддаєте перевагу кольоровому дисплею, вибирайте пульт Logitech Harmony 650. На кольоровому дисплеї цієї моделі виводяться іконки каналів і команди керування підключеними пристроями. Наприклад, при перегляді телевізора, ви бачите іконки своїх улюблених телевізійних каналів, що дозволяє швидко перемикатися буквально одним натисканням між програмами передач - не потрібно вводити або запам'ятовувати номера каналів. Обоє нових пультів Logitech Harmony здатні замінити п'ять інших пультів. Це помітно зменшує кількість займаного простору в будинку й пов'язану з пошуком пристроїв плутанину.

Нові пульти відносяться до постійно поповнюваного сімейства Harmony, що одержав масу позитивних відгуків. До цієї серії відноситься модель Logitech Harmony 700, за допомогою якої можна керувати шістьма пристроями, а так само вона постачена акумулятором, що підзаряджається.

Забудьте про коди
Налаштування пульта Logitech Harmony займе лічені хвилини. Просто підключаєте пульт до комп'ютера, заходите на сайт www.logitech.com/Myharmony і завантажуєте програми. Після цього вам буде запропоновано ввести виробника вашого обладнання й номер моделі - усе інше автоматично зробить програма Logitech Harmony.

Logitech підтримує понад 250 000 пристроїв від більш ніж 5 000 виробників. База даних пристроїв поповнюється щодня. Пульт зможе працювати з усім наявним у вас устаткуванням і будь-якими пристроями, які ви придбаєте в майбутньому.

0 Comments: