четвер, 8 липня 2010 р.

Новий РК-телевізор 32LG3200: оригінальний дизайн і висока якість зображення

LG Electronics, провідна компанія на світовому ринку плоскопанельних дисплеїв, представляє новий рідкокристалічний телевізор 32LG3200, що поєднує в собі сучасні технічні характеристики й незвичайне оформлення.

Екран 32LG3200 укладений у тонку рамку, глянсовий корпус телевізора кріпиться на незвичайній кільцеподібній опорі. Ця модель являє собою не тільки втілення дизайнерської думки, але й забезпечує якість зображення високої чіткості 1366 x 768 зі збільшеною контрастністю 15,000:1, що забезпечує більш глибокий чорний колір і робить колірну гаму повніше.

Технологія 24P Real Cinema дозволяє переглядати фільми з високим дозволом із частотою 24 кадри в секунду, як вони й були споконвічно зняті. За допомогою технології Intelligent Sensor цей телевізор аналізує навколишній простір і світло, забезпечуючи оптимальне зображення для глядачів.

Для кращої якості звуку в телевізор 32LG3200 вмонтовані непомітні динаміки, настроєні відомим аудіо експертом п. Марком Левінсоном. Вони створюють чітке, насичене звучання. Динаміки розташовані по всьому периметру лицьової панелі, що надає телевізору витончений зовнішній вигляд і дозволяє створити віртуальну «стіну» звуку. Традиційні підсилювачі динаміків і пов'язані з ними ґрати також відсутні, що, безсумнівно, можна віднести до дизайнерських переваг.

Нарешті, фірмова технологія LG SIMPLINK дозволить управляти іншим сумісним устаткуванням, таким як Dvd-програвачі й системи домашніх кінотеатрів. Також телевізор 32LG3200 серії оснащено трьома входами HDMI з підтримкою сигналу розгорненням 1080p.

Вбудований пилосос

Зверніть увагу, що найкращий час установки вбудованого пилососа – будівництво або ремонт будинку, до стяжки підлоги. У цьому випадку пластикові труби прокладуть під стяжкою разом з іншими інженерними комунікаціями, а отвори в стінах для пневморозеток і вихлопу легко зникнуть під чистовою обробкою.

Якщо Ви все-таки зробили стяжку, але ремонт ще не закінчений, то можна прокласти повітроводи за підвісними стелями. Якщо вже завершена чистова обробка, то пластикові труби можливо сховати в коробах на місці плінтусів, або за декоративною ліпниною. У компаній також повинен бути досвід зовнішньої проводки з відповідною теплоізоляцією.

Силовий агрегат вбудованого пилососа встановлюється в будь-якому підсобному приміщенні: комора, гараж, підвал, балкон або лоджія цілком підійдуть. Пилосос the vacuum cleaner стійкий до температурних коливань, тому ці приміщення не доведеться додатково утеплювати. Єдине обмеження – агрегат не повинен бути під впливом атмосферних опадів. Тому якщо у вас немає заскленого балкона, агрегат можна помістити в спеціальну шафу. Повітроводи, що йдуть від силового агрегату, можуть прокладатися відкрито ( підлога, стеля, горище, підвал або гараж), у декоративних коробах (там де повинен розташовуватися плінтус) або потай (у підлозі або стінах у штробах, підвісні стелі й у фальш-підлоги так само підійдуть) .

Пневморозетки (pneumosocket) монтуються в стіні або підлозі. Пневмосовок – у коридорі або на кухні на рівні плінтуса в стіни, кухонні гарнітури, меблі, вбудовані шафи. Пластиковий кронштейн для шланга буде встановлений у будь-якому зручному для Вас місці.

Інженер повинен приїхати до вас і скласти індивідуальний проект установки з урахуванням Ваших побажань, розташування інженерних комунікацій і архітектурних особливостей Вашої квартири, котеджу або офісу. Сам монтаж здійснюється бригадою кваліфікованих монтажників і займає кілька днів. По закінченню монтажу й випробувань системи Ви одержуєте гарантійний талон.

Шланг із різними насадками - як у звичайного пилососа. На його рукоятці перебуває перемикач, що приводить пилосос у дію. Довжина шланга - від 4 до 11 метрів. Легкий і гнучкий, він зроблений з унікального матеріалу - навіть якщо Ви станете на нього, з ним нічого не трапиться. А для того, щоб шланг при збиранні не дряпав Ваші меблі, його можна помістити в спеціальний чохол усе продумане до дріб'язків.

Внутрішні повітроводи (internal air lines) з'єднують пневморозетку (або кілька розеток) з основним блоком пилососа, у якому перебуває двигун. Повітроводи можуть бути як внутрішніми, прокладеними в стіні, підлозі або стелі, так і зовнішніми, поміщеними в пластиковий короб.

Пневмовихлоп приєднаний до пилососа й виведений на вулицю. Через нього видаляється дрібний, невидимий пил, що не вловлюється фільтром. Це самий шкідливий пил, який при збиранні звичайним пилососом викидається назад у приміщення й у силу своєї легкості висить у повітрі протягом декількох годин, безперешкодно проникаючи в легені. Тут же він легко й непомітно виводиться на вулицю.

Єдиними неосвітленими сторонами даної проблеми залишаються питання про засмічення у мережах, яким чином фірми усувають дані неполадки залишилося неясно. Так само наскільки збільшується або зменшується ступінь пожежонебезпеки. Так що перед замовленням такої дивовижної штучки вам варто провести не тільки маркетинг цінової політики підприємств, надаваних послуг і гарантій, але й відносної безпеки даного виробу.

LG GB110: привабливо, зручно й недорого

Тонкий, компактний, ергономічний – цей телефон украй зручно й приємно тримати в руці. Незважаючи на те, що LG GB110 належить до категорії моделей початкового рівня, він виконаний з високоякісного пластику шоколадного кольору. Оригінальний дизайнерський розв'язок був використаний при оформленні задньої поверхні телефону: фактурний малюнок у вигляді концентричних кіл не тільки привертає увагу до телефону, але й вирішує практичне завдання – телефон стає менш мазким.

Серед інших моделей LG GB110 виділяється не тільки оригінальним дизайном і розумною ціною, але й повним набором необхідних функцій: 1,5” CSTN LCD дисплей, VGA камера, слот для карт пам'яті Microsd до 2 GB, стерео FM радіо, що працює без використання гарнітури (із вбудованою антеною) і зовнішній гучномовець.

Крім того, у телефоні присутні вже звичними функції, що стали: калькулятор, секундомір, органайзер і світовий час. Важливою перевагою також є час роботи: завдяки батареї (Li-Ion, ємністю 950 мА/ч) телефон може працювати до 400 годин у режимі очікування й до 4 годин у режимі розмови.

Усі перераховані переваги в комбінації з малим розміром і вагою робить LG GB110 украй привабливим як для молодих користувачів, так і для більш старшої аудиторії.

Як вибрати міксер

У дитинстві на свята часто робили тістечка, основу яких становив збитий білок і, природно, для збивання білка затрачалось багато зусиль. Пройшов час, і люди зрозуміли, що для збивання потрібний міксер.

Міксери бувають ручними й стаціонарними. Ручний ви тримаєте в руці під час роботи, стаціонарний має підставку й чашу, яка також може обертатися. Ручні гарні на додаток до комбайна. Стаціонарні ж займають багато місця й дорожче. Зате працюють самостійно.

Найголовнішим параметром при виборі міксера є його потужність. Чим більше, тем краще. У середньому - під півкіловата. Дуже добре, якщо міксер має захист від перевантаження.

По наявності швидкостей усі обладнання практично однакові - їх мінімум три. Іноді швидкість обертання роблять залежно від натискання кнопки: сильніше тиснеш - більше швидкість. Іноді вставляють турборежим - можна протягом короткого часу суттєво збільшити швидкість обертання, наприклад, щоб розбити грудки.

На додаток до базового комплекту міксер може доповнюватися різними змінними насадками, спеціальною лопаткою для перемішування - загалом, чим додатків до обладнання більше, тем краще. Звичайний мінімум - пара вінчиків для збивания, пара лопаток для замішувания тіста.

Коли будете купувати - гляньте саму культуру виконання міксера. Лопатки повинні бути міцними, не ведіться на дротові. Корпус повинен мати мінімум зазорів, адже міксер працює на кухні, у зазори буде забиватися бруд. Як і при виборі всякої дрібної електричної техніки бажано, щоб в обладнанні був відсік для зберігання шнура. Дістає, чи знаєте, коли знімаєш із полки міксер, за ним тягнеться шнур по ходу захоплюючи за собою тостер, який падаючи повисає, зачепившись шнуром за м'ясорубку.

Як завжди при покупці уникаємо виробів маленьких китайських рученят, маловідомих фірм і в сумнівних місцях. Одними із провідних фірм виробників є Moulinex, Bosch, Vitek.

Компанія LG Electronics представляє серію холодильників категорії Sbs

Серія холодильників від LG категорії Side-by-Side являє собою комбінацію новітніх технічних розробок і яскравого, елегантного преміум дизайну. Усі холодильники LG формату Sbs мають сховану конструкцію дверних петель. Витончені металеві ручки у всю висоту дверцят зі зручним захватом не просто добре виглядають, але й доповнюють правильний силует холодильника. Зручна для користувачів автоматична система No Frost.
Крім того, холодильники LG традиційно мають зручні зони для зберігання різних продуктів: зона для овочів і фруктів, оснащена система оптимізації вологості Moist Balance Crisper відділення для закусок, зручна полиця для високих пляшок, полицю для зберігання вина. Широка лампа добре висвітлює кожний кут холодильного відділення. Яскравий Led-дисплей з інтуїтивно зрозумілим кнопковим керуванням відображає інформацію про режими роботи холодильника.

Простір не тільки холодильному й морозильної камер, але й двері поділені на зручні зони для зберігання різних продуктів – зона для зберігання свіжих овочів і фруктів, спеціальне відділення для закусок, відділення для високих пляшок.

Система оптимізації вологості Moist Balance Crisper – унікальна розробка компанії LG, спеціальна ніздрювата поверхня кришки у відділенні для овочів і фруктів. Інноваційна структура цієї поверхні, збільшена площа за рахунок ніздрюватої структури, на якій накопичується конденсат, і система регулювання дозволяє оптимізувати рівень вологості. Городина і фрукти зберігають потрібну кількість вологи, а також свій зовнішній вигляд і смакові якості.

Регулювання температури, і отже енергозбереження здійснюється за рахунок електронних сенсорів (5 штук), сигналом відкритих дверей, ф-цією «Блокування від дітей».

Електронні сенсори, розташовані по всьому обсягу холодильника контролюють внутрішню температуру й реагують на будь-яке її відхилення від норми, управляють процесом охолодження для підтримки заданої температури.

Зовнішній LЕD дисплей відображає всю необхідну інформацію про режими роботи холодильника, температуру холодильного й морозильного відділень, а також з нього можна активувати функції швидкої заморозки і режим «Відпустка» (Vacation). Режим «Відпустка» підтримує в холодильнику оптимальну необхідну температуру для зберігання мінімальної кількості продуктів при оптимальнім енергоспоживанні під час тривалої відсутності.

Дверний ущільнювач Bioshield виготовлений з антибактеріального матеріалу, у складі якого є активна протигрибкова речовина, яка пригнічує утворення цвілі й руйнування ущільнювача.
Покриття внутрішніх стінок холодильника Biosilver насичене іонами срібла, які виявляють антибактеріальний ефект, сповільнюючи розмноження спор цвілевого грибка й дріжжовидних бактерій, що прискорюють шумування. Технологію Biosilver визнали такі авторитетні інститути дослідження як FDA, EPA і SIAA.
Поворотний механізм Twist Icetray полегшує витягнення льоду.

Дизайн холодильників виконаний у класичному стилі з елегантними ручками й полицями з металевою окантовкою. Холодильники мають сховану конструкцію дверних петель. Витончені металеві ручки у всю висоту дверцят зі зручним захватом не просто добре виглядають, але й доповнюють правильний силует холодильника.

Плеєр Samsung Q1 La Fleur

Плеєр Samsung Q1 La Fleur виглядає жіночно й здатний стати відмінним подарунком для прекрасної половини. Корпус обладнання виконаний у темно-фіолетовому кольорі з фірмовими візерунками La Fleur, у такому ж стилі витриманий і інтерфейс обладнання. Модель поставляється зі шкіряним чохлом, в оформленні якого також використовуються квіткові мотиви, крім того, у комплект поставки входять високоякісні навушники-вкладиші YA-EP450.

Музичні дані плеєра так само гарні, як і його зовнішній вигляд. В Q1 La Fleur застосована оновлена система технологій поліпшення якості звуку Dnse™ 3.0, яка забезпечує ідеальне звучання. Крім того, плеєр аналізує дані звукового файлу про жанр композиції й на їхній основі вибирає підходяще настроювання еквалайзера.

РК-дисплей з діагоналлю 2,4" має дозвіл 320x240і відображає насичені живі кольори, що дозволяє не тільки з комфортом виконувати звичайні операції, але й насолоджуватися відеофайлами. Q1 La Fleur підтримує всі сучасні й відеоформати, а також дає можливість переглядати фотографії й інші зображення. Ємності вбудованого акумулятора вистачає для відтворення 30 годин музики або 4 годин відео, обсяг вбудованої пам'яті становить 4ГБ. Q1 також оснащений Fm-тюнером і диктофоном.

Відновлення ПО плеєра стало простим і зручним завдяки технології Emodio, яка автоматично завантажує й установлює актуальні відновлення. Крім того, можна автоматично обновляти музичну колекцію, просто підключаючи плеєр до комп'ютера із установленої Emodio.

Побутова техніка - посудомийна машина

Знаєте, скільки часу в рік іде майже в кожної жінки на миття посуду, якщо в родині чотири людини? Фахівці підрахували, що більш 400 годин. Уявляєте, майже двадцять діб в рік ми невпинно драїмо каструлі, тарілки, сковорідки, але ж могли б займатися куди більш приємними справами. А як чоловіки не люблять це незахоплююче заняття.

Виробники побутової техніки давно вже запропонували спосіб, як полегшити життя домогосподарок - треба всього лише купити посудомийну машину.

Ця корисна техніка не тільки заощадить Вам купу часу. А й допоможе на довгі роки зберегти привабливість Ваших рук. Адже процес мийки посуду в машині відбувається при дуже високій температурі, яку людські руки не можуть витримати, мікроби при цій температурі гинуть.

Як правило, посудомийну машину завантажують один раз у добу, коли нагромадиться достатня кількість брудного посуду.

Повне завантаження розраховане на 9-12 комплектів, а це приблизно 25-36 тарілок, 9-12 чашок із блюдцями, 9-12 келихів, стільки ж ложок, виделок і ножів.

У посудомийній машині Ваш посуд буде вимитий до блиску. На повний цикл миття йде приблизно 12 літрів води й від 30 хвилин до 2 годин часу.

Посудомийки безшумні, дуже прості в керуванні, добре вписуються в малогабаритні кухні.
Їхні розміри 85Х60Х60см, 85Х45Х60см. Сушиться посуд під впливом вбудованого вентилятора, або волога випаровується природнім шляхом. Для машини потрібні спеціальні мийні засоби, які зараз повсюди продаються в магазинах побутової хімії.