четвер, 8 липня 2010 р.

Плеєр Samsung Q1 La Fleur

Плеєр Samsung Q1 La Fleur виглядає жіночно й здатний стати відмінним подарунком для прекрасної половини. Корпус обладнання виконаний у темно-фіолетовому кольорі з фірмовими візерунками La Fleur, у такому ж стилі витриманий і інтерфейс обладнання. Модель поставляється зі шкіряним чохлом, в оформленні якого також використовуються квіткові мотиви, крім того, у комплект поставки входять високоякісні навушники-вкладиші YA-EP450.

Музичні дані плеєра так само гарні, як і його зовнішній вигляд. В Q1 La Fleur застосована оновлена система технологій поліпшення якості звуку Dnse™ 3.0, яка забезпечує ідеальне звучання. Крім того, плеєр аналізує дані звукового файлу про жанр композиції й на їхній основі вибирає підходяще настроювання еквалайзера.

РК-дисплей з діагоналлю 2,4" має дозвіл 320x240і відображає насичені живі кольори, що дозволяє не тільки з комфортом виконувати звичайні операції, але й насолоджуватися відеофайлами. Q1 La Fleur підтримує всі сучасні й відеоформати, а також дає можливість переглядати фотографії й інші зображення. Ємності вбудованого акумулятора вистачає для відтворення 30 годин музики або 4 годин відео, обсяг вбудованої пам'яті становить 4ГБ. Q1 також оснащений Fm-тюнером і диктофоном.

Відновлення ПО плеєра стало простим і зручним завдяки технології Emodio, яка автоматично завантажує й установлює актуальні відновлення. Крім того, можна автоматично обновляти музичну колекцію, просто підключаючи плеєр до комп'ютера із установленої Emodio.

0 Comments: