четвер, 8 липня 2010 р.

Компанія LG Electronics представляє серію холодильників категорії Sbs

Серія холодильників від LG категорії Side-by-Side являє собою комбінацію новітніх технічних розробок і яскравого, елегантного преміум дизайну. Усі холодильники LG формату Sbs мають сховану конструкцію дверних петель. Витончені металеві ручки у всю висоту дверцят зі зручним захватом не просто добре виглядають, але й доповнюють правильний силует холодильника. Зручна для користувачів автоматична система No Frost.
Крім того, холодильники LG традиційно мають зручні зони для зберігання різних продуктів: зона для овочів і фруктів, оснащена система оптимізації вологості Moist Balance Crisper відділення для закусок, зручна полиця для високих пляшок, полицю для зберігання вина. Широка лампа добре висвітлює кожний кут холодильного відділення. Яскравий Led-дисплей з інтуїтивно зрозумілим кнопковим керуванням відображає інформацію про режими роботи холодильника.

Простір не тільки холодильному й морозильної камер, але й двері поділені на зручні зони для зберігання різних продуктів – зона для зберігання свіжих овочів і фруктів, спеціальне відділення для закусок, відділення для високих пляшок.

Система оптимізації вологості Moist Balance Crisper – унікальна розробка компанії LG, спеціальна ніздрювата поверхня кришки у відділенні для овочів і фруктів. Інноваційна структура цієї поверхні, збільшена площа за рахунок ніздрюватої структури, на якій накопичується конденсат, і система регулювання дозволяє оптимізувати рівень вологості. Городина і фрукти зберігають потрібну кількість вологи, а також свій зовнішній вигляд і смакові якості.

Регулювання температури, і отже енергозбереження здійснюється за рахунок електронних сенсорів (5 штук), сигналом відкритих дверей, ф-цією «Блокування від дітей».

Електронні сенсори, розташовані по всьому обсягу холодильника контролюють внутрішню температуру й реагують на будь-яке її відхилення від норми, управляють процесом охолодження для підтримки заданої температури.

Зовнішній LЕD дисплей відображає всю необхідну інформацію про режими роботи холодильника, температуру холодильного й морозильного відділень, а також з нього можна активувати функції швидкої заморозки і режим «Відпустка» (Vacation). Режим «Відпустка» підтримує в холодильнику оптимальну необхідну температуру для зберігання мінімальної кількості продуктів при оптимальнім енергоспоживанні під час тривалої відсутності.

Дверний ущільнювач Bioshield виготовлений з антибактеріального матеріалу, у складі якого є активна протигрибкова речовина, яка пригнічує утворення цвілі й руйнування ущільнювача.
Покриття внутрішніх стінок холодильника Biosilver насичене іонами срібла, які виявляють антибактеріальний ефект, сповільнюючи розмноження спор цвілевого грибка й дріжжовидних бактерій, що прискорюють шумування. Технологію Biosilver визнали такі авторитетні інститути дослідження як FDA, EPA і SIAA.
Поворотний механізм Twist Icetray полегшує витягнення льоду.

Дизайн холодильників виконаний у класичному стилі з елегантними ручками й полицями з металевою окантовкою. Холодильники мають сховану конструкцію дверних петель. Витончені металеві ручки у всю висоту дверцят зі зручним захватом не просто добре виглядають, але й доповнюють правильний силует холодильника.

0 Comments: