четвер, 8 липня 2010 р.

Побутова техніка - посудомийна машина

Знаєте, скільки часу в рік іде майже в кожної жінки на миття посуду, якщо в родині чотири людини? Фахівці підрахували, що більш 400 годин. Уявляєте, майже двадцять діб в рік ми невпинно драїмо каструлі, тарілки, сковорідки, але ж могли б займатися куди більш приємними справами. А як чоловіки не люблять це незахоплююче заняття.

Виробники побутової техніки давно вже запропонували спосіб, як полегшити життя домогосподарок - треба всього лише купити посудомийну машину.

Ця корисна техніка не тільки заощадить Вам купу часу. А й допоможе на довгі роки зберегти привабливість Ваших рук. Адже процес мийки посуду в машині відбувається при дуже високій температурі, яку людські руки не можуть витримати, мікроби при цій температурі гинуть.

Як правило, посудомийну машину завантажують один раз у добу, коли нагромадиться достатня кількість брудного посуду.

Повне завантаження розраховане на 9-12 комплектів, а це приблизно 25-36 тарілок, 9-12 чашок із блюдцями, 9-12 келихів, стільки ж ложок, виделок і ножів.

У посудомийній машині Ваш посуд буде вимитий до блиску. На повний цикл миття йде приблизно 12 літрів води й від 30 хвилин до 2 годин часу.

Посудомийки безшумні, дуже прості в керуванні, добре вписуються в малогабаритні кухні.
Їхні розміри 85Х60Х60см, 85Х45Х60см. Сушиться посуд під впливом вбудованого вентилятора, або волога випаровується природнім шляхом. Для машини потрібні спеціальні мийні засоби, які зараз повсюди продаються в магазинах побутової хімії.

0 Comments: