четвер, 8 липня 2010 р.

LG GB110: привабливо, зручно й недорого

Тонкий, компактний, ергономічний – цей телефон украй зручно й приємно тримати в руці. Незважаючи на те, що LG GB110 належить до категорії моделей початкового рівня, він виконаний з високоякісного пластику шоколадного кольору. Оригінальний дизайнерський розв'язок був використаний при оформленні задньої поверхні телефону: фактурний малюнок у вигляді концентричних кіл не тільки привертає увагу до телефону, але й вирішує практичне завдання – телефон стає менш мазким.

Серед інших моделей LG GB110 виділяється не тільки оригінальним дизайном і розумною ціною, але й повним набором необхідних функцій: 1,5” CSTN LCD дисплей, VGA камера, слот для карт пам'яті Microsd до 2 GB, стерео FM радіо, що працює без використання гарнітури (із вбудованою антеною) і зовнішній гучномовець.

Крім того, у телефоні присутні вже звичними функції, що стали: калькулятор, секундомір, органайзер і світовий час. Важливою перевагою також є час роботи: завдяки батареї (Li-Ion, ємністю 950 мА/ч) телефон може працювати до 400 годин у режимі очікування й до 4 годин у режимі розмови.

Усі перераховані переваги в комбінації з малим розміром і вагою робить LG GB110 украй привабливим як для молодих користувачів, так і для більш старшої аудиторії.

0 Comments: