четвер, 8 липня 2010 р.

Вбудований пилосос

Зверніть увагу, що найкращий час установки вбудованого пилососа – будівництво або ремонт будинку, до стяжки підлоги. У цьому випадку пластикові труби прокладуть під стяжкою разом з іншими інженерними комунікаціями, а отвори в стінах для пневморозеток і вихлопу легко зникнуть під чистовою обробкою.

Якщо Ви все-таки зробили стяжку, але ремонт ще не закінчений, то можна прокласти повітроводи за підвісними стелями. Якщо вже завершена чистова обробка, то пластикові труби можливо сховати в коробах на місці плінтусів, або за декоративною ліпниною. У компаній також повинен бути досвід зовнішньої проводки з відповідною теплоізоляцією.

Силовий агрегат вбудованого пилососа встановлюється в будь-якому підсобному приміщенні: комора, гараж, підвал, балкон або лоджія цілком підійдуть. Пилосос the vacuum cleaner стійкий до температурних коливань, тому ці приміщення не доведеться додатково утеплювати. Єдине обмеження – агрегат не повинен бути під впливом атмосферних опадів. Тому якщо у вас немає заскленого балкона, агрегат можна помістити в спеціальну шафу. Повітроводи, що йдуть від силового агрегату, можуть прокладатися відкрито ( підлога, стеля, горище, підвал або гараж), у декоративних коробах (там де повинен розташовуватися плінтус) або потай (у підлозі або стінах у штробах, підвісні стелі й у фальш-підлоги так само підійдуть) .

Пневморозетки (pneumosocket) монтуються в стіні або підлозі. Пневмосовок – у коридорі або на кухні на рівні плінтуса в стіни, кухонні гарнітури, меблі, вбудовані шафи. Пластиковий кронштейн для шланга буде встановлений у будь-якому зручному для Вас місці.

Інженер повинен приїхати до вас і скласти індивідуальний проект установки з урахуванням Ваших побажань, розташування інженерних комунікацій і архітектурних особливостей Вашої квартири, котеджу або офісу. Сам монтаж здійснюється бригадою кваліфікованих монтажників і займає кілька днів. По закінченню монтажу й випробувань системи Ви одержуєте гарантійний талон.

Шланг із різними насадками - як у звичайного пилососа. На його рукоятці перебуває перемикач, що приводить пилосос у дію. Довжина шланга - від 4 до 11 метрів. Легкий і гнучкий, він зроблений з унікального матеріалу - навіть якщо Ви станете на нього, з ним нічого не трапиться. А для того, щоб шланг при збиранні не дряпав Ваші меблі, його можна помістити в спеціальний чохол усе продумане до дріб'язків.

Внутрішні повітроводи (internal air lines) з'єднують пневморозетку (або кілька розеток) з основним блоком пилососа, у якому перебуває двигун. Повітроводи можуть бути як внутрішніми, прокладеними в стіні, підлозі або стелі, так і зовнішніми, поміщеними в пластиковий короб.

Пневмовихлоп приєднаний до пилососа й виведений на вулицю. Через нього видаляється дрібний, невидимий пил, що не вловлюється фільтром. Це самий шкідливий пил, який при збиранні звичайним пилососом викидається назад у приміщення й у силу своєї легкості висить у повітрі протягом декількох годин, безперешкодно проникаючи в легені. Тут же він легко й непомітно виводиться на вулицю.

Єдиними неосвітленими сторонами даної проблеми залишаються питання про засмічення у мережах, яким чином фірми усувають дані неполадки залишилося неясно. Так само наскільки збільшується або зменшується ступінь пожежонебезпеки. Так що перед замовленням такої дивовижної штучки вам варто провести не тільки маркетинг цінової політики підприємств, надаваних послуг і гарантій, але й відносної безпеки даного виробу.

0 Comments: