четвер, 8 липня 2010 р.

Новий РК-телевізор 32LG3200: оригінальний дизайн і висока якість зображення

LG Electronics, провідна компанія на світовому ринку плоскопанельних дисплеїв, представляє новий рідкокристалічний телевізор 32LG3200, що поєднує в собі сучасні технічні характеристики й незвичайне оформлення.

Екран 32LG3200 укладений у тонку рамку, глянсовий корпус телевізора кріпиться на незвичайній кільцеподібній опорі. Ця модель являє собою не тільки втілення дизайнерської думки, але й забезпечує якість зображення високої чіткості 1366 x 768 зі збільшеною контрастністю 15,000:1, що забезпечує більш глибокий чорний колір і робить колірну гаму повніше.

Технологія 24P Real Cinema дозволяє переглядати фільми з високим дозволом із частотою 24 кадри в секунду, як вони й були споконвічно зняті. За допомогою технології Intelligent Sensor цей телевізор аналізує навколишній простір і світло, забезпечуючи оптимальне зображення для глядачів.

Для кращої якості звуку в телевізор 32LG3200 вмонтовані непомітні динаміки, настроєні відомим аудіо експертом п. Марком Левінсоном. Вони створюють чітке, насичене звучання. Динаміки розташовані по всьому периметру лицьової панелі, що надає телевізору витончений зовнішній вигляд і дозволяє створити віртуальну «стіну» звуку. Традиційні підсилювачі динаміків і пов'язані з ними ґрати також відсутні, що, безсумнівно, можна віднести до дизайнерських переваг.

Нарешті, фірмова технологія LG SIMPLINK дозволить управляти іншим сумісним устаткуванням, таким як Dvd-програвачі й системи домашніх кінотеатрів. Також телевізор 32LG3200 серії оснащено трьома входами HDMI з підтримкою сигналу розгорненням 1080p.

0 Comments: