пʼятниця, 6 серпня 2010 р.

Нові DVD караоке-плеєри від BBK

Компанія BBK Electronics повідомляє про запуск у продаж двох нових моделей DVD-плеєрів серії In`Ergo – DV214SI і DV216SI.

Незважаючи на очевидну тенденцію в бік розвитку напрямку HD-відео, DVD-плеєри залишаються найбільш доступними й розповсюдженими пристроями для відтворення відеоконтенту. Тому компанія BBK, приділяючи особливу увагу DVD-плеєрам з функцією «апскейлінг» і мережним медіапрогравачам, які здатні відтворювати відео високої чіткості, не забуває й про бюджетні моделі DVD-плеєрів. Нові моделі, DV214SI і DV216SI, підтримують найпоширеніші відео-, аудіо- і фото-формати, а також мають оптимальний набір функцій, необхідним для комфортної роботи із плеєром.

Серед відтворених DVD-плеєрами форматів – MPEG-4, WMA, Kodak Picture CD і JPEG. Для зручного програвання контенту безпосередньо із зовнішніх пристроїв, таких як цифрова фотокамера, зовнішній жорсткий диск, флешка, на передній панелі DVD-плеєрів передбачений високошвидкісний USB2.0-порт. Приєднавши зовнішній пристрій до плеєра за допомогою USB-порту, можна переносити файли з дисків даних програвача на цей пристрій без кодування (Copy Function). Також у новинках передбачена функція CD-RIP, яка дозволяє в стислому форматі переносити музику з дисків CD-DA (Audio- CD) на flash-плеєри BBK, приєднані до USB-порту DVD-Програвача.

Моделі DV214SI і DV216SI оснащені функцією карооке та мікрофонним входом. Крім того, у новинках реалізована власна розробка компанії BBK – функція «Q-Play», що дозволяє пропускати рекламні ролики на диску, записані перед початком фільму.

0 Comments: