пʼятниця, 6 серпня 2010 р.

Нова серія пральних машин від Daewoo Electronics: L - Series

Daewoo Electronics, лідер у виробництві побутової техніки, представляє нову серію пральних машин з великим завантаженням, що дозволяє заощадити час при пранні білизни. Даний варіант є ідеальним для більших родин.

Пральні машини L-series від Daewoo Electronics мають функції прання й сушіння, що спрощує процес, заощаджує простір і засобу. Особлива система значно знижує рівень шуму й вібрації, а також зменшує енергоспоживання.

Двигун прямого приводу робить процес прання тихіше, а технологія прання пором надає білизні м'якість і білизну. Пара проникає у волокна тканини краще води, а висока температура сприяє найкращому видаленню плям і запобігає виникненню складок і заломів на одязі, тим самим скорочуючи процес прасування.

Делікатне прання й антибактеріальне покриття
Пухирці повітря, вироблювані пральною машиною, проникають у волокна тканин і сприяють видаленню бруду, а також збільшують властивості мийних засобів. З використанням повітряно-пузиркової технології гарне прання можливе навіть у холодній воді, що практично запобігає ушкодженню делікатних тканин і зменшує енергоспоживання.
У матеріал основних елементів пральної машини ми додали дрібні часточки срібла, відомого своїми антибактеріальними властивостями. Це дозволяє стримувати ріст шкідливих мікроорганізмів і різних видів грибків. Технологія нано-срібного покриття від Daewoo Electronics забезпечує чистоту й захист Вашої білизни від хвороботворних бактерій і оберігає Ваше здоров'я й здоров'я Ваших дітей. Поверхня барабана має спеціальний малюнок для мінімального ушкодження делікатних тканин під час прання.

Специфікація:
• Місткість: 9кг
• система прання, що настроюється,: 8 програм, включаючи програму швидкого прання для невеликої кількості речей Quick20, для швидкого прання спортивної форми, а також програму прання паром білої білизни (опція).
• Установка часу початку прання
• Діаметр дверцят 33,6 см
• Батьківський замок (блокування дверцят на час прання, а також клавіатури для захисту від випадкового натискання)
• Світлодіодний користувацький дисплей
• Відкриття дверцят на 180 градусів

0 Comments: