неділя, 24 квітня 2011 р.

Fashion Story від LG – нова колекція преміальної побутової техніки


Пральні машини Prime із прямим приводом
Пральні машини Prime із прямим приводом дозволяють значно підвищити якість і ефективність прання, а також зменшити зношуваність одягу завдяки барабану з удосконаленим тисненням. Крім того, лінійка Prime відрізняється поліпшеними водо- і енергозберігаючими показниками.

Конструкція барабана перетворилася у двох напрямках: змінився рельєф поверхні, який тепер нагадує водні пухирці, різні по діаметру, і удосконалилися ліфтери: збільшилася їхня висота й помінялася форма – тепер вона хвилеподібна. Завдяки новим хвилястим ліфтерам збільшується висота падіння одягу в барабані. Саме це дозволяє машинам Prime забезпечити більш якісне й дбайливе прання (навіть самих делікатних тканин) і ефективний віджим. Крім цього, у процесі прання Prime одяг менше мнеться й зменшується його зношування.

Глибина 44 см робить машини цієї серії практично універсальними при установці у ванній або кухні, а найбільші на ринку завантажувальні дверцята (діаметром 495 мм) значно полегшать завантаження більших обсягів білизни. Пральні машини Prime представлені у двох колірних розв'язках – білому й сріблястому.

Дизайнерський холодильник з нижньою морозильною камерою.
Нові холодильники перлово-білого й вино-червоного кольору ідеально доповнять декор сучасного інтер'єру. Дверцята моделей прикрашені графічним зображенням квітки, що розпустилася, яке добре знайомий споживачеві по інших моделях LG.

У порівнянні з попередніми моделями двохдверних холодильників із квітковим мотивом, новинки більш компактні (але не за рахунок місткості) і доступні за ціною. Високий корпус (1,9 м) оптично збільшує простір кухні. Ефектним акцентом на гладкому корпусі є зовнішній Lcd-дисплей, що відображає інформацію про режими роботи холодильника й полегшуючи його настроювання.

Простір холодильної камери розділений на зони для зберігання різних продуктів. Технологія Moist Balance Crisper™ забезпечує оптимальний рівень вологості, не допускаючи надмірного випару вологи й висушування овочів і фруктів. Поряд із системою Vitamin Plus™ для втримання вітамінів, дана технологія дозволяє продуктам зберігатися довше, не втрачаючи своїх смакових якостей і корисних властивостей. Холодильники також мають відділення для зберігання молочних продуктів, лоток для яєць, а також сектор для снеків.


Контейнерні пилососи Kompressor Plus
Контейнерні пилососи Kompressor Plus відрізняються поліпшеною технологією компресії пилу й мають нову циклонічну систему для зручного й гігієнічного прибирання.
Нова циклонічна система компанії LG має подвійну структуру фільтрації повітря, що забезпечує високу силу усмоктування; при цьому всі види забруднень поміщаються в один спрощений контейнер.

Технологія компресії пилу дозволяє чистити пилосос набагато рідше, тому що пил спресовується в компактні брикети, які займають менше місця в контейнері. Крім того, скорочується кількість пилу й алергенів у повітрі. Зручний контейнер очищається одним рухом руки.

Пилососи Kompressor Plus мають десятикрокову систему фільтрації, що включає вугільний фільтр (Carbon-hepa), який перешкоджає проникненню дрібних часток пилу, неприємних запахів і алергенів назад у приміщення. Вугільний Hepa-Фільтр утримує мікроскопічні частки пилу, дозволяючи виходити назовні тільки чистому повітрю. Фільтр оснащений також металевою сіткою з антибактеріальним покриттям Nano silver, що робить роботу пилососа ще більш гігієнічною.

Мікрохвильова піч Duochef
Мікрохвильова піч Duochef має два вентилятори для більш досконалого готування й розморожування їжі. Нова система подачі повітряного потоку забезпечує більш швидку й рівномірну циркуляцію повітря. Це забезпечує більш якісне готування їжі: вона не підгоряє по краях і на поверхні.
Duochef сполучає функції духовки й мікрохвильової печі, завдяки чому набагато ефективніше використовується кухонний простір. Дворівневі ґрати дозволяють жарити їжу більшими порціями й готувати об'ємні страви – практично як у звичайній духовці. Також у мікрохвильової печі Duochef є автоматичні програми для готування смаженої картоплі, овочів, рису, спагетті й пирога. Автоматичне меню жарки (Auto Roast Menu) дозволить якісно й швидко готувати м'ясні страви.

Історія Sharp


Sharp (Шарп) – це японська компанія, що з'явилася на світ в 1912 році. Засновником її є юний житель Токіо – Токудзі Хаякава. Як не дивно, але починалася історія компанії Sharp зовсім не з електроніки. Споконвічно фірма займалася ремонтом виробів з металу. В 1915 році Токудзі Хаякава одержав патент на свій новий винахід. Японський підприємець винайшов механічний олівець у корпусі з нікелю, який не вимагав заточення.

Через 10 років Хаякава в одному з магазинів Токіо на прилавку побачив радіоприймач. Даний пристрій дуже зацікавив молодого підприємця й, хоча, він нічого не розумів в електроніці, Токудзі Хаякава вирішив будь-що-будь зв'язати своє життя з виробництвом цих загадкових і сучасних у той час пристроїів. В 1926 році японський підприємець захоплюється ще й телебаченням. Через деякий час, в 1951 році, на світ з'являється перший японський телевізор, що одержав назва SHARP TV3-14T.

Через рік компанія Sharp робить уже пральні машини й холодильники, а в 1961 році компанія, що належить Хаякава, випускає на світ першу японську мікрохвильову піч. На сьогоднішній день корпорація Sharp є одним з лідерів світового ринку електроніки, тільки на території Японії її штат складається з понад 30 000 співробітників.

Відеокамера JVC із двома картами пам'яті


Японська компанія JVC представила яскравий продукт. Так, споживачам була запропонована нова модель із послідовним записом на дві карти пам'яті SD/SDHC – GZ-MS120.

Серія Everio S – так називаються відеокамери від JVC на картах пам'яті – давно завоювала популярність. Технологія Dual Slot (подвійний слот для карт пам'яті SD) у два рази збільшує максимальну кількість пам'яті. Найбільший об'єм карт пам'яті SD, представлених на ринку, становить 32 Гб. Тобто з подвійним слотом потенціал відеокамери зростає до 64Гб, але ж це 15 годин відео в максимальній якості.
Більше того, немає необхідності вручну переводити запис із одного носія на іншій: коли одна карта пам'яті заповнюється, відеопотік автоматично переводиться на другу карту. Це, у свою чергу, уже є перевагою в порівнянні з гібридними камерами, які використовують як власну пам'ять, так і зовнішні носії. Адже в таких камерах необхідно зупинити зйомку, перемкнутися в інший режим і потім знову її відновити.

GZ-MS120 виходить у чотирьох кольорах – рожевий, синій, сріблистий і чорний. У комплекті з GZ-MS120 іде поліпшене програмне забезпечення – нова версія Everio Media Browser дозволяє переглядати всі відеозаписи у форматі календаря. Але це ще не все. Одного натискання кнопки на відеокамері досить для переносу відео на популярний сайт обміну відеофайлами Youtube.

З технічних характеристик необхідно відзначити присутність 38-кратного оптичного зума, об'єктива від Konica Minolta (діафрагмове число F1,8) і 1/ 6-дюймової ПЗС-матриці. 800-кратний цифровий зум є приємним додаванням до перерахованого вище. Відеокамера важить усього 290 грам з батареєю.

Optiml WLC – тонка камера

Розмір має значення. Для цифрових камер це значить, що чим менше, тем краще. Так відбувається у випадку лінз, які все зменшуються й зменшуються без втрати різкості та роздільної здатності. Одна з останніх інновацій у цій області є розробка компанії Tessera, розташованої в Силіконовій долині.

Її продукт дійсно камера, але дуже маленького розміру, завбільшки із плату. Вона називається Optiml WLC і була сконструйована безпосередньо прикріпленої до датчика. У результаті знімок виходить приблизно у два рази швидше, чим на традиційній цифровій камері.

Нова камера від Tessera висотою менш 2,5 мм. При цьому вона робить знімки з роздільною здатністю 640х480, і в неї прекрасно виконуються цифровий зум і автофокус. Це дуже високий показник такого маленького пристрою.

Sony HDR-CX7EK: сама маленька й легка камера у світі


Sony випустила саму маленьку та легку у світі відеокамеру Handycam HDR-CX7EK. Це перша відеокамера компанії, яка використовує карти пам'яті Memory Stick для зберігання та демонстрації файлів у форматі High Definition.

Вага CX7EK становить усього 370 грам (без акумулятора). Апарат записує відеофайли з роздільною здатністю HD 1080i і фотографії з роздільною здатністю 6,1 мегапікселів. Залежно від обраного режиму якості зображення можна вести зйомку безупинно до 2 годин 55 хвилин (з картою пам'яті Memory Stick PRO Duo, що додатково поставляється, об'ємом 8 гігабайт, режим запису LP).

Новинка обладнана матрицею CMOS ClearVid з удосконаленим процесором зображення, широкоекранним сенсорним 2,7-дюймовим ЖК-дисплеєм Clear Photo LCD plus і об'єктивом Carl Zeiss Vario-Sonnar T з 10-кратним зумом. CX7EK для запису відео використовує формат AVCHD.

Заснована на новому міжнародному стандарті xvYCC, технологія x.v.Colour гарантує надзвичайно реалістичне відтворення квітів. У порівнянні зі звичайними відеокамерами технологія x.v.Colour приблизно подвоює діапазон кольорів, які можуть бути відтворені, що дуже близько до того, на що здатне сприймати людське око.

Історія компанії Sony (Соні)


Історія фірми Sony (Соні) стартує в 1946 році. Молодий, але дуже амбіційний і талановитий японський підприємець Акіо Моріта, а також не менш молодий і не менш амбіційний інженер Масару Ібука вирішили відкрити в Токіо майстерню радіодеталей. Початковий капітал майстерні рівнявся всього лише 500 доларів США. Спочатку весь колектив новоспеченої компанії становив 20 людей, однак, у майбутньому всі різко змінилося. Але не все так відразу. Перший час японський фірма була на грані банкрутства й жили під постійною погрозою витиснення з ринку більшими гравцями.

Однак, історія Sony на цьому не перервалася, а все завдяки завзятості Масару Ібуки, а також вдалим маркетинговим ходам Акіо Моріта. В 1949 році Sony одержує патент на відтворення звуку з магнітної стрічки. Через рік на ринку з'являється перший магнітофон G-Type від японської фірми, який саме таки вмів відтворювати ці самі магнітні стрічки. Зовні цей магнітофон виглядав не дуже привабливо, однак, саме він послужив основою для нових розробок від Sony.

В 1950 році керівництво японської компанії купляє в американців ліцензію на виробництво транзисторів. Через якийсь час асортименти Sony розширюється популярним радіоприймачем TR-2, телевізорами і відеомагнітофономи. Усі ці пристрої працювали на транзисторах.

Мало хто знає, але саме корпорація Sony дала миру портативні музичні програвачі й лазерні диски (лазерні диски Соні винайшла разом з Philips). 1990-і роки для Sony стали просто феноменальними. Поміркуєте самі, розробка DVD, Blu-Ray, створення нових сучасних телевізорів Bravia, винахід ігрової приставки Sony Playstation і Sony Playstation Portable, найвідоміша серія ноутбуків Sony Vaio, фотоапарати Cyber-Shot, телефони Sony Ericsson. Завдяки всім цим винаходам Sony стала одним з головних і найбільших виробників електроніки в усьому світі.