неділя, 24 квітня 2011 р.

Fashion Story від LG – нова колекція преміальної побутової техніки


Пральні машини Prime із прямим приводом
Пральні машини Prime із прямим приводом дозволяють значно підвищити якість і ефективність прання, а також зменшити зношуваність одягу завдяки барабану з удосконаленим тисненням. Крім того, лінійка Prime відрізняється поліпшеними водо- і енергозберігаючими показниками.

Конструкція барабана перетворилася у двох напрямках: змінився рельєф поверхні, який тепер нагадує водні пухирці, різні по діаметру, і удосконалилися ліфтери: збільшилася їхня висота й помінялася форма – тепер вона хвилеподібна. Завдяки новим хвилястим ліфтерам збільшується висота падіння одягу в барабані. Саме це дозволяє машинам Prime забезпечити більш якісне й дбайливе прання (навіть самих делікатних тканин) і ефективний віджим. Крім цього, у процесі прання Prime одяг менше мнеться й зменшується його зношування.

Глибина 44 см робить машини цієї серії практично універсальними при установці у ванній або кухні, а найбільші на ринку завантажувальні дверцята (діаметром 495 мм) значно полегшать завантаження більших обсягів білизни. Пральні машини Prime представлені у двох колірних розв'язках – білому й сріблястому.

Дизайнерський холодильник з нижньою морозильною камерою.
Нові холодильники перлово-білого й вино-червоного кольору ідеально доповнять декор сучасного інтер'єру. Дверцята моделей прикрашені графічним зображенням квітки, що розпустилася, яке добре знайомий споживачеві по інших моделях LG.

У порівнянні з попередніми моделями двохдверних холодильників із квітковим мотивом, новинки більш компактні (але не за рахунок місткості) і доступні за ціною. Високий корпус (1,9 м) оптично збільшує простір кухні. Ефектним акцентом на гладкому корпусі є зовнішній Lcd-дисплей, що відображає інформацію про режими роботи холодильника й полегшуючи його настроювання.

Простір холодильної камери розділений на зони для зберігання різних продуктів. Технологія Moist Balance Crisper™ забезпечує оптимальний рівень вологості, не допускаючи надмірного випару вологи й висушування овочів і фруктів. Поряд із системою Vitamin Plus™ для втримання вітамінів, дана технологія дозволяє продуктам зберігатися довше, не втрачаючи своїх смакових якостей і корисних властивостей. Холодильники також мають відділення для зберігання молочних продуктів, лоток для яєць, а також сектор для снеків.


Контейнерні пилососи Kompressor Plus
Контейнерні пилососи Kompressor Plus відрізняються поліпшеною технологією компресії пилу й мають нову циклонічну систему для зручного й гігієнічного прибирання.
Нова циклонічна система компанії LG має подвійну структуру фільтрації повітря, що забезпечує високу силу усмоктування; при цьому всі види забруднень поміщаються в один спрощений контейнер.

Технологія компресії пилу дозволяє чистити пилосос набагато рідше, тому що пил спресовується в компактні брикети, які займають менше місця в контейнері. Крім того, скорочується кількість пилу й алергенів у повітрі. Зручний контейнер очищається одним рухом руки.

Пилососи Kompressor Plus мають десятикрокову систему фільтрації, що включає вугільний фільтр (Carbon-hepa), який перешкоджає проникненню дрібних часток пилу, неприємних запахів і алергенів назад у приміщення. Вугільний Hepa-Фільтр утримує мікроскопічні частки пилу, дозволяючи виходити назовні тільки чистому повітрю. Фільтр оснащений також металевою сіткою з антибактеріальним покриттям Nano silver, що робить роботу пилососа ще більш гігієнічною.

Мікрохвильова піч Duochef
Мікрохвильова піч Duochef має два вентилятори для більш досконалого готування й розморожування їжі. Нова система подачі повітряного потоку забезпечує більш швидку й рівномірну циркуляцію повітря. Це забезпечує більш якісне готування їжі: вона не підгоряє по краях і на поверхні.
Duochef сполучає функції духовки й мікрохвильової печі, завдяки чому набагато ефективніше використовується кухонний простір. Дворівневі ґрати дозволяють жарити їжу більшими порціями й готувати об'ємні страви – практично як у звичайній духовці. Також у мікрохвильової печі Duochef є автоматичні програми для готування смаженої картоплі, овочів, рису, спагетті й пирога. Автоматичне меню жарки (Auto Roast Menu) дозволить якісно й швидко готувати м'ясні страви.

0 Comments: