неділя, 24 квітня 2011 р.

Відеокамера JVC із двома картами пам'яті


Японська компанія JVC представила яскравий продукт. Так, споживачам була запропонована нова модель із послідовним записом на дві карти пам'яті SD/SDHC – GZ-MS120.

Серія Everio S – так називаються відеокамери від JVC на картах пам'яті – давно завоювала популярність. Технологія Dual Slot (подвійний слот для карт пам'яті SD) у два рази збільшує максимальну кількість пам'яті. Найбільший об'єм карт пам'яті SD, представлених на ринку, становить 32 Гб. Тобто з подвійним слотом потенціал відеокамери зростає до 64Гб, але ж це 15 годин відео в максимальній якості.
Більше того, немає необхідності вручну переводити запис із одного носія на іншій: коли одна карта пам'яті заповнюється, відеопотік автоматично переводиться на другу карту. Це, у свою чергу, уже є перевагою в порівнянні з гібридними камерами, які використовують як власну пам'ять, так і зовнішні носії. Адже в таких камерах необхідно зупинити зйомку, перемкнутися в інший режим і потім знову її відновити.

GZ-MS120 виходить у чотирьох кольорах – рожевий, синій, сріблистий і чорний. У комплекті з GZ-MS120 іде поліпшене програмне забезпечення – нова версія Everio Media Browser дозволяє переглядати всі відеозаписи у форматі календаря. Але це ще не все. Одного натискання кнопки на відеокамері досить для переносу відео на популярний сайт обміну відеофайлами Youtube.

З технічних характеристик необхідно відзначити присутність 38-кратного оптичного зума, об'єктива від Konica Minolta (діафрагмове число F1,8) і 1/ 6-дюймової ПЗС-матриці. 800-кратний цифровий зум є приємним додаванням до перерахованого вище. Відеокамера важить усього 290 грам з батареєю.

0 Comments: