неділя, 24 квітня 2011 р.

Sony HDR-CX7EK: сама маленька й легка камера у світі


Sony випустила саму маленьку та легку у світі відеокамеру Handycam HDR-CX7EK. Це перша відеокамера компанії, яка використовує карти пам'яті Memory Stick для зберігання та демонстрації файлів у форматі High Definition.

Вага CX7EK становить усього 370 грам (без акумулятора). Апарат записує відеофайли з роздільною здатністю HD 1080i і фотографії з роздільною здатністю 6,1 мегапікселів. Залежно від обраного режиму якості зображення можна вести зйомку безупинно до 2 годин 55 хвилин (з картою пам'яті Memory Stick PRO Duo, що додатково поставляється, об'ємом 8 гігабайт, режим запису LP).

Новинка обладнана матрицею CMOS ClearVid з удосконаленим процесором зображення, широкоекранним сенсорним 2,7-дюймовим ЖК-дисплеєм Clear Photo LCD plus і об'єктивом Carl Zeiss Vario-Sonnar T з 10-кратним зумом. CX7EK для запису відео використовує формат AVCHD.

Заснована на новому міжнародному стандарті xvYCC, технологія x.v.Colour гарантує надзвичайно реалістичне відтворення квітів. У порівнянні зі звичайними відеокамерами технологія x.v.Colour приблизно подвоює діапазон кольорів, які можуть бути відтворені, що дуже близько до того, на що здатне сприймати людське око.

0 Comments: