середа, 29 вересня 2010 р.

Samsung установлює нові стандарти в дизайні DVD -плеєрів


Компанія Samsung Electronics ведучий виробник і технологічний лідер у сфері споживчої електроніки, представила компактний DVD-плеєр DVD-H1080 на виставці International Consumer Electronics Show у Лас-Вегасі. Новинка стала спадкоємцем торішньої моделі DVD-F1080, що здивувала своїм інноваційним дизайном. DVD-H1080 так само компактний, як і його попередник – по площі він лише ненабагато більше DVD-диска. А чудова дизайн-концепція Crystal Design робить цей портативний центр цифрових розваг особливо гарним.

DVD-H1080 – це ще один зразок техніки Samsung, якою можна по-справжньому захоплюватися. Ставши власником даного програвача, користувачі одержать небачений для DVD-плеєрів сплав стилю, інновацій і функціональності.

Незважаючи на мінімалістський дизайн, DVD-H1080 має саму передову функціональність. Новинка дозволяє підвищувати якість вихідного відеосигналу, конвертуючи стандартні DVD до роздільної здатності 720p, 1080i або 1080p (Full HD). А завдяки функції USB Host Play плеєр може відтворювати цілий спектр мультимедійних файлів, включаючи формати DivX, MP3 і JPEG. На відміну від звичайних DVD-плеєрів, призначених тільки для програвання дисків, Samsung DVD-H1080 здатний стати домашнім центром розваг з можливістю перегляду відео й фото, а також відтворення музики з USB-накопичувачів.  

0 Comments: