середа, 29 вересня 2010 р.

Компанія Compro Technology представила IР-камеру IP50W


Компанія Compro Technology провідний виробник PC Tv-тюнерів і цифрових аудіо-відеопродуктів представляє продукт для забезпечення безпеки, IР-камеру IP50W.

Серія камер відеоспостереження IP50 являє собою легке в установці рішення для організації відеоспостереження усередині приміщення. Висока якість зображення в них сполучається з MPEG-4 кодуванням, що значно знижує потребу в дисковому просторі для зберігання архіву. Камера оснащена мікрофоном, гучномовцем, детектором руху, а також можливістю підключати зовнішні датчики й виконавчі ланцюги. Модель IP50W обладнана бездротовим інтерфейсом 802.11b/g.

Програмне забезпечення - це ключ до успіху продуктів, пов'язаних з безпекою будинку й офісу. На додаток до заснованого на Activex браузерному керуючому ПЗ всі камери Compro поставляються із професійним 16-канальним записуючим ПЗ Comproview для автоматичного керування, що попереджає. Є численні вбудовані детектируючі функції, такі, як збереження окремих настроювань для кожного каналу й сигналізація по певних подіях. ПЗ також підтримує безліч режимів вилученого моніторингу із широкою функціональністю й доступним браузерним інтерфейсом.

Для мобільних користувачів в IР-камер Videomate є підтримка 3 G-Телефонів і смартфонів на базі Windows Mobile 5/6 для перегляду в режимі реального часу й керування додатками для забезпечення безпеки (смартфони на базі Windows Mobile 5/6). 

0 Comments: