пʼятниця, 6 серпня 2010 р.

Нові РК-телевізори Samsung з CCFL-підсвічуванням

Презентація на CES першого телевізора з CCFL- підсвічуванням і частотою 200 Гц - дуже важливий етап для Samsung, компанія пропонує користувачам зовсім новий рівень якості зображення, живі й насичені кольори, а також безпрецедентні мережеві можливості.

Частота 200 Гц - безсумнівне досягнення. Це в 2 рази більше, ніж в 100-герцових HD-телевізорах Samsung і в 4 рази більше показника звичайних телевізорів. Висока частота й швидкий час відгуку в комбінації з технологією інтерполяції Auto Motion Plus гарантують відсутність змазаності і тремтіння зображення навіть у самих динамічних сценах.

Обидві серії, і 7-ма, і 6-та (у моделях від 32" і вище) використовують удосконалену панель Ultra Clear panel - поляризатор, який перешкоджає відбиттю світла від зовнішніх джерел, поліпшуючи відображення чорного кольору, темних відтінків і надаючи насиченість іншим кольорам спектру. Новий поляризатор суттєво поліпшив свої властивості в порівнянні з попередниками, роблячи чорний колір максимально природнім незалежно від умов освітлення. У пристроях обох серій передбачений режим Natural, при виборі якого телевізор автоматично налаштовує рівень контрасту. У результаті цього формується зображення, що поєднує в собі високу яскравість РК-дисплею з кінематографічною картинкою, що властива плазмовим екранам. Обидві серії телевізорів, відрізняючись низьким рівнем енергоспоживання, відповідають стандарту Energy Star v3.0.

Телевізори Samsung 7-ї серії із частотою 200 Гц - це відмінне рішення для справжніх цінителів кіно. Висока частота і технологія інтерполяції Auto Motion Plus забезпечують створення картинки, що не поступається по своїй чистоті й насиченості кращим моделям CRT-телевізорів. Ексклюзивна технологія Samsung Wide Color Enhancer 3 сприяє передачі максимально природніх і живих кольорів. В результаті користувач бачить фільм саме таким, яким його задумав режисер.

Крім нової технології виробництва корпусів Crystal Design ще одним дизайнерським ходом, використаним у моделях 7-й серії, стала прозора смуга між екраном і рамкою. Таке рішення створює відчуття того, що екран як би парить у просторі.

Телевізори 7-ї серії оснащені самими досконалими на сьогоднішній день мережевими можливостями завдяки сервісу Internet@TV. В основі цієї технології лежить розробка Yahoo! Widget Engine. Зручні віджети забезпечують користувачеві доступ до мультимедійного веб-контенту одним натисканням кнопки на пульті. Телевізори підключаються до інтернету за допомогою Ethernet-з'єднання або USB-адаптера для WiFi-мереж. Крім того, завдяки підтримці стандарту DLNA, телевізори цієї серії можуть транслювати мультимедійний контент із домашнього ПК або інших пристрої в у реальному часі без проводів.

Власна інноваційна розробка Samsung - технологія інтерполяції Auto Motion Plus що практично повністю усуває розмитість картинки, використовується у всіх телевізорах 6-ї серії з діагоналлю від 32". Крім використання цієї технології, ЖК-матриця телевізорів має малий час відгуку, що також сприяє чіткій передачі зображення навіть у самих динамічних сценах.

Крім досконалих технологічних рішень моделі 6-ї серії відрізняються незвичайним і привабливим зовнішнім виглядом завдяки подальшому розвитку концепції дизайну Crystal Design. Двоколірна рамка телевізорів виглядає нетривіально, демонструючи плавний перехід від чорного до червоного.

Так само як і телевізори 7-ї серії, моделі 6-ї серії (з діагоналями 40" і вище) оснащені функцією Internet@TV, яка розроблене разом з Yahoo!. Сервіс Internet@TV, побудований на віджетах, робить телевізор цифровим центром і вікном у зовнішній світ, вийти в який можна одним натисканням кнопки пульта. А при підключенні WiFi-адаптера технологія DLNA забезпечує доступ до цифрового контенту на будь-яких WiFi-сумісних пристроях.

0 Comments: