пʼятниця, 6 серпня 2010 р.

PENTAX Optio P80: спортсменка, комсомолка, красуня

PENTAX представляє Optio P80 - цифровий компактний фотоапарат, винятково стильний, легкий і при цьому наділений незвичайними фотоможливостями. Він попрямує за власником куди завгодно, оскільки поміститься в кожну - навіть саму маленьку - кишеню або сумочку. Втім, чи захочете ви його ховати від людських очей?

PENTAX Optio P80 дійсно гарний
Якби новий цифрокомпакт PENTAX не був по своїй природі фотоапаратом, він міг би стати відмінним модним аксесуаром. P80 випускається в трьох колірних виконаннях: чорний, білий, блідо-зелений. Елегантний ультратонкий металевий корпус із хромованими вставками свідчить не тільки про гарний смак власника фотоапарата, але й натякає на видатне технологічне наповнення камери. При розробці надтонкого P80 внутрішні частини камери були значно зменшені, а ефективність їх розташування підвищена. Крім того, у цьому надкомпактному та легкому фотоапараті застосована вдосконалена технологія паркування об'єктива Sliding Lens System. Виступаючі зовнішні частини прибрані, навіть вушко для ремінця втоплене у корпус. В результаті вийшла сама тонка камера у своєму класі - усього 16,5 міліметрів товщиною - що має, проте, великий 2.7-дюймовий монітор і 4Х кратний зум-об'єктив.

Правильні портрети - це просто
Як тільки ви побачите черговий погляд убік чудового Optio P80, не губіться! Терміново знімайте портрет захопленої людини - камера вміє робити відмінні різкі та правильно проекспоновані портретні знімки завдяки вдосконаленій функції розпізнавання осіб. Як і в попередній моделі, фотоапарату потрібно всього три соті секунди, щоб розпізнати в кадрі людину (до 32 в одному кадрі). Камера допоможе дотриматись пропорційного співвідношення тіла й голови за допомогою нового фільтра Small Face. Вона автоматично зробить знімок, як тільки в кадрі з'являться посмішки, завдяки функції Smile Capture, ну а на випадок, якщо під час зйомки хтось моргне, в Optio P80 вбудована функція Blinking detection - камера помітить закриті очі та запропонує зробити другий дубль.

Як HD відеокамера, але набагато компактніше
Optio P80 відповідає й навіть перевершує найвищі вимоги до якості зображення для свого класу. Адже він записує високоякісне відео зі звуком із широкоекранними пропорціями 16:9 (HD роздільна здатність 1280х720 пікселів). Швидкість запису відео - 30 кадрів у секунду. Як у справжній відеокамері функція стабілізації зображення Movie SR усуває ефект від тремтіння фотоапарата під час зйомки.

Універсальний чотирикратний оптичний зум
Ще одна приємна риса Optio P80 - високоякісний 4Х зум-об'єктив, що покриває фокусну відстань від 4.9 мм до 19.6 мм (в 35міліметровому форматі це еквівалентно фокусній відстані 27.5 - 110 мм). Це серйозно розширює можливості фотографа й дозволяє з легкістю чергувати зйомку ширококутових сюжетів (пейзажі, групові фотографії) з віддаленими об'єктами.

Це буде чудово
Тих, хто усе ще судить про PENTAX Optio P80 "по одежинці", приємно здивує чудова якість фотографій, на яку здатна камера. Матриця з 12 ефективними мегапікселями, що створює зображення з надвисокою роздільною здатністю, високопродуктивний цифровий процесор і розроблений інженерами PENTAX високоякісний об'єктив з фірмовим багатошаровим SMC покриттям, створюють прекрасну технологічну платформу для одержання винятково різких і якісних знімків. Великі формати фотографій за допомогою мініатюрного фотоапарата - це саме про Optio P80.

0 Comments: