пʼятниця, 6 серпня 2010 р.

Новий яскравий проектор Benq MP727 - яскраве рішення для Вашої презентації

Компанія Benq представляє новий яскравий XGA проектор для використання в офісі, освітніх і урядових закладах – MP727. Завдяки високій яскравості в 4300 ANSI люмен проектор можна використовувати в середніх і великих конференц-залах як при виключеному світлі, так і при яскравому освітленні.

На відміну від інших проекторів, представлених на ринку, проектор MP727 сконструйований з використанням найбільш новітніх технологій. По-перше, цифрова технологія обробки зображення – DLP – дозволяє проектору створювати насичене, чітке, зображення, яке легко читається, з великою кількістю деталей.

По-друге, колірне колесо із золотим перетином і технологія Brilliantcolor, яка підсилює півтони до 50%, розширюючи колірне охоплення за рамки стандарту RGB для досягнення більш реалістичної передачі всієї колірної палітри.

По-третє, технологія UNISHAPE додатково поліпшує якість зображення, одночасно оптимізуючи передачу кольору і яскравість проектора, що позитивно відрізняє проектор MP727 від представлених на ринку аналогів. Яскравість збільшується на 40%, а зображення стає ще більш насиченим. Завдяки високому рівню контрастності 3500:1 зображення виходить чітким навіть у добре освітленому приміщенні.

Проектор MP727 має ряд додаткових функцій, які спрощують процес проведення презентацій. За допомогою 11 попередньо встановлених режимів можна швидко настроїти проектор як для проведення презентації, так і для перегляду відео. Функція проектування на кольорову стіну оптимізує зображення залежно від кольору стіни та позбавить від необхідності встановлювати екран.

Серед мультимедійних функцій проектора MP727 можна виділити сумісність із HDTV, порт HDMI 1.3 (з HDCP). За допомогою пульта дистанційного керування можна не тільки управляти проектором, але й гучністю зовнішніх аудіо пристроїв, підключених до проектора.

0 Comments: