понеділок, 3 травня 2010 р.

Benq SE22411 – монітор і телевізор

Компанія Benq рада повідомити про запуск нового 22” LCD монітора-ТВ SE22411, який може стати не тільки вірним помічником у роботі із ПК, але й подарувати можливість розвіятися за переглядом улюблених телевізійних передач. Новий монітор-ТВ Benq відноситься до широко представленого на ринку сегмента «другий телевізор для дома», однак йому є чим здивувати не тільки корпоративних користувачів, але й кіноманов, геймерів і аматорів вишуканих дизайнерських рішень.

Монітор-ТВ Benq SE22411 оснащений цілим рядом мультимедійних технологій – технологія Senseye, малий час відгуку 5мс, високий рівень контрастності 10000:1, порт HDMI і підтримка HDTV 1080p, вбудовані динаміки. Монітор-ТВ Benq SE22411 гармонійно поєднує роботу й розваги, надаючи можливість оптимально використовувати його як вдома для перегляду фільмів, так і в офісі в щоденній роботі за ПК. Сполучення функцій монітора та телевізора в одному пристрої дозволяє назвати монітор-ТВ Benq справжнім мультимедійним центром офісу або квартири.

Новітні технології, реалізовані в монітор-ТВ Benq, забезпечують бездоганну якість зображення, як телевізійного сигналу, так і комп'ютерних додатків. Технологія автоматичного підстроювання контрастності, розроблена Benq, оптимізує рівень підсвічування й регулює рівень контрастності, збільшуючи деталізацію навіть у самих темних сценах. Технологія Senseye створює чітку, яскраву й насичену картинку. Попередньо встановлені режими Senseye (Кіно, Динаміка, Стандартний і Режим користувача) автоматично налаштовують зображення для оптимальної роботи з офісними додатками, інтернетом, а також при перегляді фотографій, комп'ютерних ігор і телепередач, включаючи HD контент із Blu-ray плеєрів, відеокамер та ігрових приставок.

Висока роздільна здатність екрана 1920x1080 дозволяє не тільки переглядати контент високої чіткості без викривлень, але й збільшує корисний робочий простір. Для усунення артефактів і викривлень використовуються технології цифрового шумоподавлення, 3D Y/C фільтр і швидкий час відгуку матриці в 5 мс. Вбудовані динаміки потужністю 3Вт із попередньо встановленими режимами прослуховування (Класика, Поп-музика, Рок, Джаз) ідеально доповнюють мультимедійні можливості монітор-ТВ. Benq SE2241 оснащений багатим набором портів підключення: компонентний вхід, композитний вхід, S-Video, D-Sub і порт HDMI.

Дизайн корпуса монітор-ТВ Benq дозволяє гармонійно розмістити його як в офісі, так і в будинку, не порушуючи звичного інтер'єру. Глянсова рамка і строгі лінії корпуса підкреслюють вишуканість. Кожна деталь монітор-ТВ Benq SE2241 виділяє його неповторний стиль.

LG GD350: елегантність, компактність, стиль


У корпусі нового телефону LG GD350 вдало сполучаються глянсовий чорний і золотистий кольори, а зовнішне світлодіодне підсвічування підкаже час, повідомить про вхідні дзвінки. Кнопки швидкого доступу до музичних треків і фотокамери дозволяють оперативно скористатися мультимедійними функціями. Телефон має компактні розміри 95.5x48x15.9 мм і невеликою вагою. Камера на 2 Мпікс дозволяє робити якісні фото. Цей стильний і зручний телефон створений спеціально для жіночої аудиторії.

Full HD інсталяційне рішення Benq високої яскравості – проектор Benq SP890

Компанія Benq – один з лідерів світового проекторного ринку – представляє новий яскравий DLP проектор формату Full HD – SP890, призначений для використання в великих аудиторіях, переговірних кімнатах, лекційних і конференц-залах.

Проектор SP890 – нове інсталяційне рішення високої яскравості для великих залів і аудиторій. Проектор дає можливість демонструвати високоякісний Full HD контент у добре освітленому приміщенні завдяки рідній роздільній здатності 1920x1080 пікс, яскравості 4000 ANSI люмен і контрастності 50’000:1.

Використання технологій Brilliantcolor і Dynamicblack компанії Texas Instruments, технології VIDI компанії Philips і власних розробок компанії Benq дозволило збільшити колірну насиченість зображення. Завдяки наявності в проекторі процесора HQV досягається висока деталізація картинки. Поліпшення якості зображення відбувається в результаті ретельного аналізу й коректування кожного пікселя, тому навіть аналогове зображення (480i, 480p, 720i або 720p) перетвориться у формат Full HD у найкращій якості. HQV також ефективно вирішує проблему виникнення артефактів завдяки поліпшеній схемі придушення шумів.

Проектор SP890 простий і зручний в інсталяції та обслуговуванні. Він має можливість коректування трапеції в обох площинах і великий оптичним зум 1.5:1. Проектор оснащений портом RJ45 і підтримує технологію віддаленого керування проектором по мережі Crestron Roomview. Проектор обладнаний портом HDMI 1.3 і двома динаміками потужністю 5Вт. Вага проектора становить 7,2 кг.