пʼятниця, 22 травня 2009 р.

Компанія Pentax анонсувала дзеркальну камеру K7

Компанія Pentax представила цифрову дзеркальну камеру K7.
Новинка одержала 14, 6-мегапикселльную матрицю, що й стає нормою можливість відеозйомки у форматі Hd-Відео. При цьому підтримується зйомка як у форматі 4:3, так і в 16:9. Серед інших важливих характеристик виділяється процесор обробки зображення PRIME II і 3-дюймовим дисплей з дозволом 921 тис. точок.
Варто також відзначити наявність 77- сегментної системи виміру експозиції, 11- точкової системи автофокусування й поліпшену систему стабілізації зображення. У наявності також режим High Dynamic Range, у якому камера послідовно знімає три кадри з різною експозицією, а потім автоматично сполучає їх для одержання єдиного зображення з розширеним динамічним діапазоном ( Hdr-Зображення).
Корпус апарата виконаний з магнієвого сплаву й захищає від дощу, морозу й пили. Разом з камерою представники компанії Pentax представили батарейний блок D-BG4, що дозволяє подвоїти час роботи камери від акумулятора.
Продажі камери Pentax K7 почнуться в липні, вартість новинки складе 1 300 доларів, батарейний блок D-BG4 буде продаватися окремо за ціною в 230 доларів.

0 Comments: