вівторок, 14 липня 2009 р.

Logitech Squeezebox Touch - новий аудіо-пристрій

Компанія Logitech анонсувала новий портативний аудіо-пристрій за назвою Squeezebox Touch, який доповнить Squeezebox Duet і Squeezebox Boom у лінійці подібних гаджетів від Logitech.
Новинка оснащена 4, 3-дюймовим кольоровим екраном і вбудованими стерео-колонками. Як відзначають представники Logitech, пристрій може бути легко інтегрований у вже наявну аудіо-систему, плюс може використовуватися автономно для прослуховування, приміром, онлайнового радіо.
З підтримуваних форматів слід виділити MP3, FLAC, WAV, AIFF, WMA, Ogg Vorbis, AAC і Apple Lossless. Крім того, Squeezebox Touch підтримує streaming-формати MP3, Ogg і WMA для онлайнового радіо.
Підключити гаджет до Інтернету можна або за допомогою Wifi b/g, або через Ethernet-Порт.
На жаль, поки що немає інформації ні про дату релізу, ні про ціну Squeezebox Touch.

Переваги використання нанотехнологій LG у сфері побутової техніки

Нанотехнології є одним з найбільш перспективних напрямків у розвитку науки й мають широкі перспективи застосування: від медицини до побутової техніки. Мова йде про дослідження й розробках, проведених на рівні нано-часток, що мають розмір, рівний одній мільярдній метра. Виявляється, після конвертації до такого малого розміру речовина здобуває нові, невідомі раніше, властивості. Одним із глобальних завдань нанотехнологій є створення нано-роботів, які прирівнюються по розміру з атомами, які по теоретичних припущеннях зможуть курсувати по організму людини й усувати вогнища захворювань.

Компанія LG Electronics також проводить незалежні вивчення в сфері нанотехнологій, плодом яких є розробка технології NANO Silver. Ця інноваційна методика використовує здатність нано-іонів срібла впроваджуватися в клітки більш 650 видів бактерій і вірусів і знищувати їх на молекулярному рівні. Срібло з давніх часів застосовувалося для запобігання й лікування хвороб і інфекцій. У наші дні NASA використовує срібло для підтримки чистоти води на борту космічних кораблів, що свідчить про нешкідливість застосування срібла для здоров'я людини. Використання технології NANO Silver у побутовій техніці LG визначає нові еталони чистоти й свіжості.

Lacinema Rugged HD: міцний портативний медіаплеер


Компанія Lacie анонсувала новий портативний медіаплеер Lacinema Rugged HD, в основі якого лежить жорсткий диск.
Новинка виконана з алюмінію й покрита матеріалом, що поглинає удари.

Новий медіаплеер підходить для зберігання й відтворення фільмів високої чіткості, а також музики й фотографій.

Відзначимо також можливість виводу контенту в Hd-Якості на екрани телевізорів. Для підключення до персонального комп'ютера можна використовувати або USB 2.0, або також як і для телевізора - HDMI. Медіаплеер обладнаний вінчестером обсягом 500 Гб. Вартість Lacinema Rugged HD становить близько 350 доларів, і плеєр уже з'явився на прилавках комп'ютерних магазинів.

Конференція по цифровій та побутовій техніці LG


У клубі «Freeдом» відбулася Конференція по цифровій побутовій техніці LG, на яку були запрошені партнери й дистриб'ютори компанії LG Electronics. Гостям були представлені нові моделі побутової техніки із застосуванням нанотехнології NANO Silver, серед них: пральні машини з антибактеріальним покриттям Ag-Nano, кондиціонери із системою очищення повітря Nanoplasma, холодильники Side-by-Side з антибактеріальним покриттям Biosilver і пилососи Cyking c биоконтейнером. Також були представлені мікрохвильові печі LG другого покоління WAVEDOM із внутрішньою камерою округлої форми. Крім того, на конференції було заявлено про відкриття нового напрямку в діяльності LG в Україні: був презентований модельний ряд побутової техніки, що вбудовується, LG, яка поступить у продаж уже в наступному році.
Гостей ознайомили з маркетинговими програмами компанії LG Electronics у сфері побутової техніки. Програма вечора також включала банкет і оригінальне розважальне шоу. Вечір продовжили чарівні дівчата із групи “XS”.

Холодильники Side-by-Side з антибактеріальним покриттям Biosilver
У новій лінійці холодильників Side-by-Side з антибактеріальним покриттям Biosilver застосована нанотехнологія NANO Silver. Стінки холодильної камери покриті дрібними частками срібла, що дозволяє довше зберігати продукти свіжими, а також перешкоджає розвитку бактерій.

Пилососи Cyking від LG з биоконтейнером
Нова лінійка пилососів Cyking без мішка для пилу оснащується біоконтейнером. Замість мішка для пилу, що вимагає регулярної заміни, у цьому пилососі використовується багаторазовий био-контейнер, який легко очищати. Био-Контейнер – це антибактеріальний пилозбірник, виготовлений з використанням технології NANO Silver. Антибактеріальна речовина знищує 99,80% шкідливих мікроорганізмів і різних типів бактерій протягом 24 годин. У комплект також входять різноманітні насадки, за допомогою яких легко миються вікна або вбирається вовна свійських тварина з килимів і килимових покриттів.
Нинішні миючі пилососи багатофункціональні: можуть робити й сухе, і вологе збирання. Однак недавно на нашім ринку з'явилася новинка – миючий пилосос без мішка для пилу Cyking Multi від LG Electronics. Замість мішка для пилу в цій моделі й при сухий, і при вологому прибиранні використовується постійний біоконтейнер, виготовлений з використанням технології NANO Silver, у якому знищуються бактерії й інші шкідливі для людини мікроорганізми. Так що можна бути спокійним щодо ефективності проведеного прибирання.

WAVEDOM - друге покоління мікрохвильових печей LG
Друге покоління мікрохвильових печей LG WAVEDOM дає Вам 4 переваги: додаткову корисну площу, легке очищення, економію місця й швидкісне готування. У серії WAVEDOM представлені моделі Соло й Гриль об’ємом 23 літра, а також модель із Конвекцією об’ємом 34 літра.
WAVEDOM має округлу внутрішню камеру Magic Curve, що значно збільшує корисний простір печі в порівнянні з іншими моделями аналогічних розмірів. У порівнянні із прямокутним типом внутрішньої камери, округла камера Magic Curve дозволяє збільшити розмір поворотного столика на 27%, а місткість – на 60%.
Однією із причин невдоволення покупців мікрохвильових печей є незручність очищення прямокутної внутрішньої камери, тому що вичищення кутів – трудомістке й не занадто приємне заняття. Однак з Magic Curve ці проблеми вирішені назавжди, тому що в округлій внутрішній камері немає кутів.
Завдяки комбінації таких джерел енергії як циклонічні хвилі, циклонічний грилевий нагрівач (верхній нагрівач) і циклонічний потік повітря від конвекційного вентилятора, вдалося збільшити швидкість готування на 30% у порівнянні з моделями зі звичайними прямокутними внутрішніми камерами.
Якщо зрівняти Magic Curve зі звичайною конвекційною моделлю, ми побачимо, що конвекційний вентилятор у звичайній камері розташований у центрі задньої стінки печі, а в конвекційній печі з Magic Curve вентилятор розташований із правої сторони, що забезпечує більше корисної площі.
Спеціальний подарунок від WAVEDOM – меню «Талановите блюдо», яке дає Вам більше можливостей для готування різноманітних блюд у мікрохвильовій печі LG. Легко й швидко готовити із програмою «Парове блюдо». Програма «Хрустка скоринка» допоможе присмажити піцу або приготувати будь-яке інше блюдо, що вимагає жарки.
Ви оціните зручність і практичність другого покоління мікрохвильових печей LG WAVEDOM із внутрішньою камерою округлої форми. Це вибір майбутнього, доступний уже сьогодні.

За матеріалами компанії LG

пʼятниця, 22 травня 2009 р.

Компанія Pentax анонсувала дзеркальну камеру K7

Компанія Pentax представила цифрову дзеркальну камеру K7.
Новинка одержала 14, 6-мегапикселльную матрицю, що й стає нормою можливість відеозйомки у форматі Hd-Відео. При цьому підтримується зйомка як у форматі 4:3, так і в 16:9. Серед інших важливих характеристик виділяється процесор обробки зображення PRIME II і 3-дюймовим дисплей з дозволом 921 тис. точок.
Варто також відзначити наявність 77- сегментної системи виміру експозиції, 11- точкової системи автофокусування й поліпшену систему стабілізації зображення. У наявності також режим High Dynamic Range, у якому камера послідовно знімає три кадри з різною експозицією, а потім автоматично сполучає їх для одержання єдиного зображення з розширеним динамічним діапазоном ( Hdr-Зображення).
Корпус апарата виконаний з магнієвого сплаву й захищає від дощу, морозу й пили. Разом з камерою представники компанії Pentax представили батарейний блок D-BG4, що дозволяє подвоїти час роботи камери від акумулятора.
Продажі камери Pentax K7 почнуться в липні, вартість новинки складе 1 300 доларів, батарейний блок D-BG4 буде продаватися окремо за ціною в 230 доларів.

четвер, 14 травня 2009 р.

Ціни на Жк-Панелі будуть рости

Як відзначають фахівці Displaysearch, ціни на Жк-Панелі для телевізорів і моніторів продовжать рости. При цьому ціни на панелі для ноутбуків залишаться нижче щабел-cash-рівня.
Так, у першій половині травня ціни панелей для моніторів виросли на 2-5 доларів, а в деяких випадках навіть вище, і ряд покупців готові платити стільки, тому що їм необхідно, у кожному разі, поповнювати свої запаси.
Що ж стосується сегмента панелей для телевізорів, то тут ріст склав від 3-5 доларів до 8 доларів для деяких форматів.
Одним із ключових факторів росту, як відзначають аналітики, став стабільно великий попит на ринку від китайських виробників.

За матеріалами Digitimes

вівторок, 12 травня 2009 р.

Mashimaro - MP 3-плеєр у вигляді кролика з дуже великою головою

Ринок портативних медіа-плеєрів сьогодні став таким ринком, де багато чого вирішує дизайн, і новинок з незвичайним зовнішнім виглядом щомісяця виходить чимало.
Приміром, корейський MP 3-плеєр Mashimaro виглядає як кролик з дуже великою головою. Крім дизайну він пропонує своїм власникам лише 19 грам ваги, 2 гігабайта вбудованої пам'яті й 5-східчастий контролер, виготовлений у вигляді маленьких вух, що стирчать із голови "кролика".



Коштує плеєр 45 доларів.

За матеріалами Slashgear

Мініатюрні MP 3-плеєри Walkman серії NW-E04

Компанія Sony представила на японському ринку свої нові музичні пристрої. Головна особливість новинок - можливість змінити лицьову панель MP 3-плеєра.
Що стосується інших характеристик, то отут варто виділити 3-рядковий кольоровий LCD екран, FM радіо й вбудований Usb-Коннектор, який ховається під пластиковим ковпачком.
За словами розроблювачів, плеєр здатний проробити в режимі відтворення музики до 28 годин. Цікаво, що для забезпечення можливості відтворення музики протягом 3 годин, плеєр досить приєднати до Usb-Порту комп'ютера всього на три хвилини.
Розміри новинок становлять 82,9 × 22 × 13,8 мм, вага - 28 г. Усього представлено 3 модифікації, які залежать від обсягу пам'яті плеєра: 2ГБ (NW-E042), 4 ГБ (NW-E043) і 8 ГБ (NW-E044).
У комплект поставки плеєра входить додаткова змінна лицьова панель (Style-Up) і фірмові навушники з 13, 5-милиметровой мембраною.



Продажі намічені на 16 травня, очікувана вартість складе від 80 до 132 доларів.

четвер, 7 травня 2009 р.

Компактний камкодер HDR-TG5V з підтримкою GPS


Компанія Sony анонсувала новий ультракомпактний камкодер HDR-TG5V модернізований варіант, що представляє собою, моделі HDR-TG1. Новинка, габарити якої становлять усього 30 x 117 x 62 мм при вазі 311 г, "упакована" у міцний корпус із титанового сплаву з особливим покриттям, що захищають поверхню від появи подряпин і інших механічних ушкоджень. При цьому камера обладнана 2-мегапіксельним Cmos-Сенсором Exmor, процесором обробки зображень BIONZ, об'єктивом Carl Zeiss Vario-Tessar з 10-кратним оптичним зумом. Також модель оснащена вбудованим високочутливим мікрофоном, має 16 Гб вбудованої пам'яті й складний кольоровий 2.7-дюймовий Жк-Дисплей із сенсорним екраном. Важливим доповненням стала вбудована підтримка Gps-Навігації. Камкодер HDR-TG5V здатний записувати відео у форматі Full HD з дозволом 1920 x 1080 пікселів, забезпечує зйомку якісних 4-мегапіксельних цифрових фотографій. Старт продажу запланований на 20 квітня.

За матеріалами Akihabaranews

неділя, 3 травня 2009 р.

Sony анонсувала новий модельний ряд своїх LCD телевізорів 2009 року

Sony анонсувала новий модельний ряд своїх LCD телевізорів 2009 року. Це самий "зелений" модельний ряд рідкокристалічних телевізорів Sony, наповнений інноваційними енергозберігаючими технологіями, щоб зменшити вплив на навколишнє середовище не ставлячи під погрозу чудову якість зображення.

Більшість нових моделей мають маркування ‘Квітка’- екологічне маркування Європейського Союзу, яка означає, що даний продукт пройшов сертифікацію, і є більш безпечним для навколишнього середовища, а також відповідає строгим критеріям по екологічності й продуктивності.

Нова 12-мп цифрова фотокамера від компанії Sony

Світовий виробник електроніки, компанія Sony, на виставці CES у Лас-Вегасі продемонструвала нову модель цифрової фотокамери з 12-мегапіксельним сенсором. DSC-W220 одержала 4-кратний оптичний зум, 15 Мб вбудованої пам'яті, Carl Zeiss, 2.7-дюймовий дисплей і вихід HDMI.

Новинка одержала автоматичну систему розпізнавання тла, дозволяючи адаптувати зйомку під навколишнє середовище, у тому числі з низьким і занадто яскравим висвітленням. Динамічний оптимізатор використовує складний алгоритм визначення найкращого рівня контрастності й чіткості. Нарешті, вбудоване програмне забезпечення Picture Motion Browser (PMB) допоможе швидко структуризувати зроблені фотографії, роздрукувати їх або відправити через Інтернет.

За матеріалами Akihabaranews