вівторок, 14 липня 2009 р.

Logitech Squeezebox Touch - новий аудіо-пристрій

Компанія Logitech анонсувала новий портативний аудіо-пристрій за назвою Squeezebox Touch, який доповнить Squeezebox Duet і Squeezebox Boom у лінійці подібних гаджетів від Logitech.
Новинка оснащена 4, 3-дюймовим кольоровим екраном і вбудованими стерео-колонками. Як відзначають представники Logitech, пристрій може бути легко інтегрований у вже наявну аудіо-систему, плюс може використовуватися автономно для прослуховування, приміром, онлайнового радіо.
З підтримуваних форматів слід виділити MP3, FLAC, WAV, AIFF, WMA, Ogg Vorbis, AAC і Apple Lossless. Крім того, Squeezebox Touch підтримує streaming-формати MP3, Ogg і WMA для онлайнового радіо.
Підключити гаджет до Інтернету можна або за допомогою Wifi b/g, або через Ethernet-Порт.
На жаль, поки що немає інформації ні про дату релізу, ні про ціну Squeezebox Touch.

Переваги використання нанотехнологій LG у сфері побутової техніки

Нанотехнології є одним з найбільш перспективних напрямків у розвитку науки й мають широкі перспективи застосування: від медицини до побутової техніки. Мова йде про дослідження й розробках, проведених на рівні нано-часток, що мають розмір, рівний одній мільярдній метра. Виявляється, після конвертації до такого малого розміру речовина здобуває нові, невідомі раніше, властивості. Одним із глобальних завдань нанотехнологій є створення нано-роботів, які прирівнюються по розміру з атомами, які по теоретичних припущеннях зможуть курсувати по організму людини й усувати вогнища захворювань.

Компанія LG Electronics також проводить незалежні вивчення в сфері нанотехнологій, плодом яких є розробка технології NANO Silver. Ця інноваційна методика використовує здатність нано-іонів срібла впроваджуватися в клітки більш 650 видів бактерій і вірусів і знищувати їх на молекулярному рівні. Срібло з давніх часів застосовувалося для запобігання й лікування хвороб і інфекцій. У наші дні NASA використовує срібло для підтримки чистоти води на борту космічних кораблів, що свідчить про нешкідливість застосування срібла для здоров'я людини. Використання технології NANO Silver у побутовій техніці LG визначає нові еталони чистоти й свіжості.

Lacinema Rugged HD: міцний портативний медіаплеер


Компанія Lacie анонсувала новий портативний медіаплеер Lacinema Rugged HD, в основі якого лежить жорсткий диск.
Новинка виконана з алюмінію й покрита матеріалом, що поглинає удари.

Новий медіаплеер підходить для зберігання й відтворення фільмів високої чіткості, а також музики й фотографій.

Відзначимо також можливість виводу контенту в Hd-Якості на екрани телевізорів. Для підключення до персонального комп'ютера можна використовувати або USB 2.0, або також як і для телевізора - HDMI. Медіаплеер обладнаний вінчестером обсягом 500 Гб. Вартість Lacinema Rugged HD становить близько 350 доларів, і плеєр уже з'явився на прилавках комп'ютерних магазинів.

Конференція по цифровій та побутовій техніці LG


У клубі «Freeдом» відбулася Конференція по цифровій побутовій техніці LG, на яку були запрошені партнери й дистриб'ютори компанії LG Electronics. Гостям були представлені нові моделі побутової техніки із застосуванням нанотехнології NANO Silver, серед них: пральні машини з антибактеріальним покриттям Ag-Nano, кондиціонери із системою очищення повітря Nanoplasma, холодильники Side-by-Side з антибактеріальним покриттям Biosilver і пилососи Cyking c биоконтейнером. Також були представлені мікрохвильові печі LG другого покоління WAVEDOM із внутрішньою камерою округлої форми. Крім того, на конференції було заявлено про відкриття нового напрямку в діяльності LG в Україні: був презентований модельний ряд побутової техніки, що вбудовується, LG, яка поступить у продаж уже в наступному році.
Гостей ознайомили з маркетинговими програмами компанії LG Electronics у сфері побутової техніки. Програма вечора також включала банкет і оригінальне розважальне шоу. Вечір продовжили чарівні дівчата із групи “XS”.

Холодильники Side-by-Side з антибактеріальним покриттям Biosilver
У новій лінійці холодильників Side-by-Side з антибактеріальним покриттям Biosilver застосована нанотехнологія NANO Silver. Стінки холодильної камери покриті дрібними частками срібла, що дозволяє довше зберігати продукти свіжими, а також перешкоджає розвитку бактерій.

Пилососи Cyking від LG з биоконтейнером
Нова лінійка пилососів Cyking без мішка для пилу оснащується біоконтейнером. Замість мішка для пилу, що вимагає регулярної заміни, у цьому пилососі використовується багаторазовий био-контейнер, який легко очищати. Био-Контейнер – це антибактеріальний пилозбірник, виготовлений з використанням технології NANO Silver. Антибактеріальна речовина знищує 99,80% шкідливих мікроорганізмів і різних типів бактерій протягом 24 годин. У комплект також входять різноманітні насадки, за допомогою яких легко миються вікна або вбирається вовна свійських тварина з килимів і килимових покриттів.
Нинішні миючі пилососи багатофункціональні: можуть робити й сухе, і вологе збирання. Однак недавно на нашім ринку з'явилася новинка – миючий пилосос без мішка для пилу Cyking Multi від LG Electronics. Замість мішка для пилу в цій моделі й при сухий, і при вологому прибиранні використовується постійний біоконтейнер, виготовлений з використанням технології NANO Silver, у якому знищуються бактерії й інші шкідливі для людини мікроорганізми. Так що можна бути спокійним щодо ефективності проведеного прибирання.

WAVEDOM - друге покоління мікрохвильових печей LG
Друге покоління мікрохвильових печей LG WAVEDOM дає Вам 4 переваги: додаткову корисну площу, легке очищення, економію місця й швидкісне готування. У серії WAVEDOM представлені моделі Соло й Гриль об’ємом 23 літра, а також модель із Конвекцією об’ємом 34 літра.
WAVEDOM має округлу внутрішню камеру Magic Curve, що значно збільшує корисний простір печі в порівнянні з іншими моделями аналогічних розмірів. У порівнянні із прямокутним типом внутрішньої камери, округла камера Magic Curve дозволяє збільшити розмір поворотного столика на 27%, а місткість – на 60%.
Однією із причин невдоволення покупців мікрохвильових печей є незручність очищення прямокутної внутрішньої камери, тому що вичищення кутів – трудомістке й не занадто приємне заняття. Однак з Magic Curve ці проблеми вирішені назавжди, тому що в округлій внутрішній камері немає кутів.
Завдяки комбінації таких джерел енергії як циклонічні хвилі, циклонічний грилевий нагрівач (верхній нагрівач) і циклонічний потік повітря від конвекційного вентилятора, вдалося збільшити швидкість готування на 30% у порівнянні з моделями зі звичайними прямокутними внутрішніми камерами.
Якщо зрівняти Magic Curve зі звичайною конвекційною моделлю, ми побачимо, що конвекційний вентилятор у звичайній камері розташований у центрі задньої стінки печі, а в конвекційній печі з Magic Curve вентилятор розташований із правої сторони, що забезпечує більше корисної площі.
Спеціальний подарунок від WAVEDOM – меню «Талановите блюдо», яке дає Вам більше можливостей для готування різноманітних блюд у мікрохвильовій печі LG. Легко й швидко готовити із програмою «Парове блюдо». Програма «Хрустка скоринка» допоможе присмажити піцу або приготувати будь-яке інше блюдо, що вимагає жарки.
Ви оціните зручність і практичність другого покоління мікрохвильових печей LG WAVEDOM із внутрішньою камерою округлої форми. Це вибір майбутнього, доступний уже сьогодні.

За матеріалами компанії LG